Andreea Bălan, mărturii după ce a scăpat de moarte: „Am fost inconștientă vreo 20 de ore”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 08:39
Andreea Bălan, mărturii după ce a scăpat de moarte: „Am fost inconștientă vreo 20 de ore” GALERIE FOTO
Andreea Bălan, mărturii după ce a scăpat de moarte

Andreea Bălan a făcut mărturii sfășietoare la TV după ce a scăpat de moarte. Acum, starea ei de sănătate s-a ameliorat, se află în afara oricărui pericol, așa că a putut povesti despre momentele grele prin care a trecut după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Andreea Bălan a făcut mărturii sfâșietoare după ce a scăpat de moarte

Artista a spus pas cu pas cum s-a întâmplat tot în ziua de luni, 4 martie, când a adus-o pe lume pe a doua ei fetiță, Clara. „Abia de astăzi sunt bine şi mi-am strâns fetiţa în braţe. Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită.

Au făcut echipă şi m-au salvat. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa.

Andreea Bălan, mărturii după ce a scăpat de moarte: „Am fost inconștientă vreo 20 de ore”
Andreea Bălan a vorbit despre momentul dificil prin care a trecut

”Mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu-mi aduc aminte”

Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu venit de acasă în cinci minute și mi-a povestit că eram la un pas de moarte. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. Am doi copii sănătoşi.

Andreea Bălan, mărturii după ce a scăpat de moarte: „Am fost inconștientă vreo 20 de ore”
Vedeta a suferit un stop cardio-repirator după operația de cezariană

Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-a spus că a vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. A stat cu lacrimi în ochi şi cu frică”, a spus cântăreața în direct prin telefon la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

”Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el”

Totodată, pentru a clarifica lucrurile, a mai făcut declarații și pentru emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. „Am fost într-o luptă cu moartea, fără să exagerez. Se poate întâmpla și din senin, nu doar la cezariană. Se poate întâmpla și la nașterea naturală. Noroc că m-au deschis, a ieșit fetița și după aceea s-a întâmplat această cascadă, șocul cardio-respirator.

Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador, au trebuit să facă o comisie, să decidă ce să facă, era o chestiune de viață și de moarte. S-au strâns în sala de operații în zece minute… Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el, a stat cu emoții și frică până marți dimineață”, a explicat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×