Prima imagine cu Andreea Bălan și fiica ei, din spital! Cântăreața zâmbește după ce a sfidat moartea

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 18:56
Prima imagine cu Andreea Bălan și fiica ei, din spital! Cântăreața zâmbește după ce a sfidat moartea GALERIE FOTO
Andreea Bălan, prima imagine cu Clara Maria!

Andreea Bălan s-a fotografia cu micuța Clara Maria. Fanii artistei sunt extrem de încântați de apariția primei poze cu fetița. Din păcate, cântăreața a făcut stop cardio-respirator în timpul în care era operată de cezariană. După clipele grele prin care a trecut, Andreea Bălan se poate bucura acum de fericirea maximă, de prințesa ei Clara Maria.

Andreea Bălan, prima imagine cu fiica sa, din spital

Andreea Bălan se poate bucura în sfârșit de liniște și de bucuria de a-și strânge în brațe micuța. Din nefericire, în timpul operațieie de cezariană, artista a făcut un stop cardio-respirator, iar inima i s-a oprit preț de 1 minut.  „A fost o situație critică. Se întâmplă un caz la 80.000. Este un accident dramatic, imprevizibil. Dar din cei cărora li se întâmplă asta, doar 10 la sută scapă!

Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă. Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună. Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost. Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație”,  a spus medicul care a operat-o pe artistă.

Andreea Bălan, prima imagine din spital cu Clara Maria
Andreea Bălan, prima imagine din spital cu Clara Maria

Săndel Bălan, extrem de îngrijorat de soarta fiicei sale

Tatăl Andreei Bălan , în lacrimi, după ce a auzit vestea teribilă că în timpul operației fiicei sale de cezariană au intervenit complicații. ”Nu este deloc roz situația. Am vorbit cu soția mea, mi-a spus că Andreea a petrecut toată noaptea la Terapie Intensivă. Acum, se simte mai bine, dar starea ei este în continuare una problematică din ce am înțeles.

 Normal că sunt îngrijorat, nici nu pot să o văd. Prea multe lucruri nu știu nici eu. Știu că stopul cardio-respirator al fiicei mele a intervenit în momentul în care fetița a fost născută. Nu sunt de meserie, nu sunt medic să știu ce s-a întâmplat, sunt însă un tată extrem de îngrijorat”, a dezvăluit acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×