Gabriela Cristea a născut la același spital ca Andreea Bălan! Câte nume va avea fetița

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 13:35
Gabriela Cristea a născut la același spital ca Andreea Bălan! Câte nume va avea fetița GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a născut! Vedeta este în culmea fericirii!

Gabriela Cristea a năsucut cea de a doua fetiță! Prezentatoarea de televiziune a ales să aducă pe lumea al doilea copil la spitalul Sanador, unde a născut și Andreea Bălan de curând. Potrivit Cancan, totul pare să fie în regulă cu poaspăta mămică. Din nefericire, bruneta a fost în pericol să aibă aceeași soartă ca cea a Andreei Bălan, din cauza trombofiliei. În acest context, medicii au ales ca cel mai potrivit mod prin care să o aducă pe micuță pe lume să fie prin cezariană.

Gabriela Cristea a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară!

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut”, a declarat aceasta după sperietura zdravănă când contracțiile păreau că fetița se grăbește să fie luată în brațe de mama ei. Cu toate acestea, nașterea a fost aproape la termenul indicat de medicul care i-a asistat sarcina Gabrielei.

”Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”,  a dezvăluit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii XNS.

Gabriela Cristea, mamă pentru a doua oară! Aceasta a născut
Gabriela Cristea a născut

Gabriela Cristea, mamă pentru a doua oară!

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă”, a declarat Gabriela Cristea, în această dimineață, la Antena Stars, înainte ca prințesa sa să vină pe lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×