Gabriela Cristea a născut la același spital ca Andreea Bălan! Câte nume va avea fetița

Ana Chivu  
înStiri mondene
17/03/2019, 13:35
Gabriela Cristea a născut la același spital ca Andreea Bălan! Câte nume va avea fetițaGALERIE FOTO
Gabriela Cristea a născut! Vedeta este în culmea fericirii!

Gabriela Cristea a năsucut cea de a doua fetiță! Prezentatoarea de televiziune a ales să aducă pe lumea al doilea copil la spitalul Sanador, unde a născut și Andreea Bălan de curând. Potrivit Cancan, totul pare să fie în regulă cu poaspăta mămică. Din nefericire, bruneta a fost în pericol să aibă aceeași soartă ca cea a Andreei Bălan, din cauza trombofiliei. În acest context, medicii au ales ca cel mai potrivit mod prin care să o aducă pe micuță pe lume să fie prin cezariană.

Gabriela Cristea a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară!

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut”, a declarat aceasta după sperietura zdravănă când contracțiile păreau că fetița se grăbește să fie luată în brațe de mama ei. Cu toate acestea, nașterea a fost aproape la termenul indicat de medicul care i-a asistat sarcina Gabrielei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”,  a dezvăluit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii XNS.

Gabriela Cristea, mamă pentru a doua oară! Aceasta a născut
Gabriela Cristea a născut

Gabriela Cristea, mamă pentru a doua oară!

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă”, a declarat Gabriela Cristea, în această dimineață, la Antena Stars, înainte ca prințesa sa să vină pe lume.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×