Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiune? Anunțul oficial făcut de Antena Stars

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
05/03/2019, 11:43
Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiune? Anunțul oficial făcut de Antena Stars GALERIE FOTO
Bianca Sârbu o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiune

Gabriela Cristea a fost obligată de medici să stea acasă până când va naște, astfel că vedeta va fi înlocuită în emisiune de frumoasa Bianca Sârbu. Artista revine pe postul de televiziune Antena Stars, după ce a fost colega lui Cristi Brancu la Agenţia Vip.

Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiune

Bianca Sârbu o înlocuiește pe Gabriela Cristea la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, după ce medicii au obligat-o pe cea din urmă să stea acasă până când va naște. Noua prezentatoare trăiește și ea o frumoasă poveste de dragoste și este foarte apreciată în showbiz. Astfel, producătorii emisiunii de la Antena Stars au hotărât să o înlocuiască pe Gabriela Cristea cu Bianca Sârbu, care nu este străină de formatul pe care urmează să îl prezinte, scrie spynews.ro.

Bianca Sârbu și-a cunoscut dragostea la Antena Stars, s-a căsătorit cu Bogdan și se bucură de dragoste în fiecare zi. Emisiunea Te iubesc de nu te vezi este transmisă de postul de televiziune Antena Stars, de luni până sâmbătă, de la ora 18.45 și prezintă cele mai frumoase și emoționante povești de viață.

Bianca Sârbu va prezenta emisiunea Te iubesc de nu te vezi
Bianca Sârbu va prezenta emisiunea Te iubesc de nu te vezi

Gabriela Cristea va fi din nou mămică

„Victoria este foarte fericită, ştie că va fi surioară mai mare. Deocamdată nu ştim dacă va fi frăţior sau surioară. Bineînţeles că ne dorim să devenim din nou părinţi cât mai repede. Vrem o familie numeroasă. Tavi este un tată minunat. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o (n.r. că a rămas însărcinată). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine!

Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit”, declara Gabriela Cristea în luna octombrie a anului 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×