Gabriela Cristea, la un pas să nască în direct! „Să-mi aducă ambulanța aici”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2019, 11:13
Gabriela Cristea, la un pas să nască în direct! „Să-mi aducă ambulanța aici” GALERIE FOTO
Gabriela Cristea, aproape să nască în direct

Gabriela Cristea a trecut recent prin momente inedite. Vedeta a mărturisit că a fost la un pas să nască în direct, chiar pe platoul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars, al cărei prezentator este. Frumoasa brunetă se află pe ultima sută de metri cu sarcina și nu mai are răbdare până când va veni momentul să-și strângă în brațe fetița.

Colegilor prezentatoarei TV le este teamă că vedeta ar putea naște chiar în direct. Mult așteptatul moment se apropie cu pași repezi, iar Gabriela Cristea numără zilele până când își va putea vedea fetița venind pe lume.  „La mine primăvara începe bine, că e aproape…Mă uitam de departe, acum bate la ușă treaba. Astăzi, înainte să intru în emisiune s-au strâns toți bărbații din redacție și mi-au zis că dacă mă apucă nașterea aici, în emisiune, leșină toți. Se citea groaza, șoc și groază. Se întrebau dacă nu cumva trebuie să-mi aducă ambulanța aici. Treburi femeiești” , a spus frumoasa brunetă.

Gabriela Cristea abia așteaptă să devină mamă pentru a doua oară

În scurt timp, Gabriela Cristea va deveni mama unei fetițe, iar vedeta este deja nerăbdătoare, în așteptarea fericitului moment când va putea să-și strângă la piept micuța. Vedeta nu este la prima experiență de acest gen.  Frumoasa brunetă și cântărețul Tavi Clonda mai au împreună o fetiță, iar acum așteaptă venirea pe lume a celei de-a doua. Gabriela Cristea a mărturisit că s-a văzut nevoită să facă unele sacrificii de când este însărcinată.

Panică pentru Gabriela Cristea. La un pas de a naște în direct
Panică pentru Gabriela Cristea. La un pas de a naște în direct

„De când sunt însărcinată, recunosc că nu mai am putere pentru lucrurile astea de cochetărie. (…) Nu mai folosesc vopseluri cu amoniac, deşi culorile sunt mai puternice, se ia mai greu. Le recomand mămicilor. Înţeleg că este nociv pentru sarcină. Eu am optat şi pentru varianta să nu îmi mai dau unghiile cu ojă. Acetona aia… am optat pentru varianta de a nu o mai folosi absolut deloc. Încerc să mă ţin şi să mă îngrijesc. În general când eşti însărcinată oamenii spun: ai ce frumoasă eşti! Şi tu te simţi ca un balon, ca o balenă eşuată. De două ori pe lună mă duc la cosmetică, la ce am nevoie” , a dezvăluit recent prezentatoarea TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×