Gabriela Cristea nu mai ascultă de sfatul medicului! Când va naște vedeta

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/02/2019, 10:55
Gabriela Cristea nu mai ascultă de sfatul medicului! Când va naște vedeta
Când va naște vedeta TV?

Gabriela Cristea nu mai vrea să asculte de sfatul medicului. Deși sarcina i-ar putea crea unele mici probleme, întrucât a apărut la scurt timp după nașterea primului copil, vedeta nu mai vrea să nască înainte de termen, așa cum îi fusese recomandat de către specialiști. Chiar dacă acceptase inițial să nască mai devreme, pentru a evita eventualele complicații ce ar putea surveni, cunoscuta prezentatoare TV s-a răzgândit între timp și a luat decizia de a nu grăbi venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Vedeta de televiziune este căsătorită cu Tavi Clonda, iar la jumătatea lunii viitoare, cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară. În cursul zilei de ieri, fericitul cuplu a mers la ecografie și se pare că sarcina Gabrielei Cristea decurge normal, chiar dacă frumoasa prezentatoare TV a avut parte și de mici contracții în ultima perioadă. Nimic îngrijorător însă, contracțiile sunt normale pentru această perioadă a sarcinii.

Gabriela Cristea a decis. Fetița sa va veni pe lume la termen

Întrucât totul este în regulă, iar sarcina se dezvoltă în condiții normale, Gabriela Cristea a luat decizia de a nu ține cont de recomandarea medicilor, care o sfătuiseră să nască mai devreme cu două săptămâni. Astfel, fetița sa va vedea lumina zilei chiar la termen și nu mai devreme. Deși vedeta părea inițial convinsă să meargă pe mâna specialiștilor, nu s-a programat pentru cezariană, semn că acum este hotărâtă să nu grăbească lucrurile. „Gabi nu s-a programat la cezariană. O să o facă atunci când va veni momentul să nască. Ea se simte bine. Totul e ok” , a spus Tavi Clonda pentru Libertatea.

Gabriela Cristea va naște o fetiță cu nume de floare
Gabriela Cristea va naște o fetiță cu nume de floare

De asemenea, cântărețul a mărturisit că nu are emoții în privința nașterii, mai ales că nu este pentru prima dată când trece printr-o astfel de experiență: „La al doilea copil, deja ești mai sigur pe tine, nu mai există panica de la primul” a mai decalarat Tavi Clonda. În ceea ce privește numele fetiței, fericitul cuplu nu a dorit să ofere foarte multe detalii, însă a mărturisit că micuța va avea un nume de floare, ales cu foarte mare atenție de Gabriela Cristea dintr-o listă de peste 40 de variante, după ce s-a consultat cu soțul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×