Gabriela Cristea, primele declarații după ce a ajuns pe mâinile medicilor! ”Nu am voie să stau în picioare!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 21:47
Gabriela Cristea, primele declarații după ce a ajuns pe mâinile medicilor! ”Nu am voie să stau în picioare!” GALERIE FOTO
Gabriela Cristea, declarații după ce a a trebut să meargă de urgență la spital!

Gabriela Cristea a făcut primele declarații pentru fanii care credeau că ceva s-a întâmplat cu ea. Vedeta a trebuit să plece de urgență din platoul emisiunii pe care o moderează, chiar îniante să intre în direct. “A fost o alarmă falsă. E ok că am venit la doctor. Am avut nişte contracţii false, dar am recomandarea să mă duc acasă şi nu am voie să stau în picioare. Dacă vreţi vă invit pe la mine să mai vorbim”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea, după vizita urgentă la medic: „E ok că am venit la doctor „

Emoții mari pentru familia, fanii și soțul Gabrielei Cristea. Moderatoarea a simțit câteva contrații puternice chiar înainte de a intra în emisiune, așa că nu a evitat nicio clipă și a dat fuga la medic. „Sunt bine, staţi liniştiţi. Nu  m-am simţit confortabil. Medicul mi-a spus că orice chestie ieşită din comun trebuie verificată. Atât eu cât şi bebeluşul trebuie să fim în ordine. Am simţit că ceva nu este cum ar trebui să fie.

Am zis să mergem la spital să vedem despre ce e vorba. Încercăm să ne relaxăm. Eu sper ca totul să fie bine. Mă simt bine, în sensul că am avut nişte mici contracţii şi n-a vrea să am surprize. Nu pot să spun nimic până nu fac un control”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, declarații după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor
Gabriela Cristea, declarații după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Gabriela Cristea, mărturii despre ultimele clipe de sarcină

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești dar sunt nume de circulație internațională”, a mai povestit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×