Trupa Andre a lansat oficial melodia Reset la inimă VIDEO. Anunțul Andreei Bălan

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 20:55
Trupa Andre a lansat oficial melodia Reset la inimă VIDEO. Anunțul Andreei Bălan
Trupa Andre a lansat videoclipul melodiei ”reste la inimă” în seara aceasta Sursa foto: facebook.com

Trupa Andre s-a reunit după 18 ani de la despărțire. În seara aceasta cele două Andreea au lansat noul lor clip al melodiei”Reset la inimă”. Andreea Bălan este cea care a anunțat pe contul personal de Facebook că trupa Andre ”s-a întors”.

”Reset la inimă” a făcut aproape 75.000 de vizualizări pe Youtube

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format în urmă cu mulți ani una dintre cele mai apreciate trupe românești, dar drumurile celor două fete s-au despărțit. Iată că după 18 ani de la încheierea colaborării trupa Andre a revenit pe scena muzicală. Melodia ”Reset la inimă” marchează reunirea oficială a trupei.

Andreea Bălan este cea care a anunțat că trupa se va reuni. În seara aceasta tot ea a fost cea care a postat pe contul personal de Facebook videoclipul melodiei ”Reset la inimă”.„Am repetat și suntem gata de show!!! Clipul #ResetLaInimă îl veți vedea diseară. Stați pe conturile noastre ca să vedeți imaginile de la show-ul de lansare”, a scris Andreea Bălan în urmă cu doar 3 ore pe Facebook.

Melodia a fost lansată în urmă cu aproape două ore și deja are aproximativ 75.000 de vizualizări pe Youtube. Cele două Andreea au primit zeci de comentarii, aprecieri și urări de bine. Andreea Bălan va continua să cânte singură. La fel și colega sa Andreea Antonescu.

 

Trupa Andre a revenit pe piața muzicală după 18 ani

Trupa Andre a avut un succes colosal în urmă cu aproape două decenii. Cele două fete au lansat 6 albume și au scos hit după hit. Printre melodiile care le-au consacrat pe cele două Andreea se numără: ”Liberă la mare”, ”Noapte de vis”, ”Prima iubire”, ”Lasa-mă papa la mare” sau ”Nu te voi uita”.

Puțin știu că pe cele două fete le leagă multe asemănări. Pe lângă faptul că le cheamă Andreea, ambele poartă și numele de Georgiana. Amândouă au locuit la etajul 1, la apartamentul 5. Cele două fete au avut fiecare câte un album scos înainte de a începe proiectul Andre.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×