Andreea Antonescu dezvăluie de ce s-a reunit trupa Andre: ”I-am promis tatălui meu”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/07/2019, 10:47
Andreea Antonescu dezvăluie de ce s-a reunit trupa Andre: ”I-am promis tatălui meu” GALERIE FOTO
Andreea Antonescu, mesaj emoționant despre trupa Andre și promisiunea făcută tatălui ei Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să se reunească după 18 ani de când drumurile lor s-au despărțit. Revenirea trupei Andre înseamnă foarte mult pentru Andreea Antonescu care i-a făcut tatălui ei o promisiune. Acum se ține de cuvânt.

Andreea Antonescu despre reunirea Andre “I-am promis tatălui meu”

Andreea Bălan a anunțat ieri, 2 iulie, pe site-urile de socializare că trupa Andre se reunește după 18 ani. Când nimeni nu mai spera că cele două Andreea vor cânta din nou împreună, iată că Andreea Bălan a postat un teaser pe pagina ei de Facebook al noului videoclip al melodiei ”Reset la inimă”.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând!  Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Andreea Antonescu a scris tot pe rețelele de socializare că proiectul Andre a însemnat foarte mult pentru tatăl ei căruia i-a făcut o promisiune. „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Andreea Antonescu. „Nu uitați: TRUPA ANDRE s-a reunit DATORITĂ VOUĂ! P.S.: Noi sigur nu vom dormi noaptea până pe data de 9 iulie, când se lansează #resetlainima”.

Trupa Andre se reunește după 18 ani
Andreea Antonescu a spus că trupa Andre a fost proiectul de suflet al răposatului ei tată
Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan a anunțat când se va lansa videoclipul de revenire al trupei Andrei

Trupa Andre revine după 18 ani. Andreea Bălan le-a mulțumit fanilor pentru mesajele frumoase de încurajare. „Suntem copleșite de mesajele frumoase primite de la voi și ne bucurăm foarte tare că sunteți fericiți că vom cânta iar împreună ?❤️”. Totodată, cântăreața a anunțat că videoclipul se va lansa săptămâna viitoare, pe 9 iulie. „Marți, 9 iulie se va lansa noul nostru single! Abia așteptăm să îl vedeți!”, a încheiat Andreea Bălan.

Trupa Andre a activat în perioada 1998-2001, perioadă în care au fost lansate 6 albune și numeroase piese de succes care sunt fredonate și în zilele noastre. Cele două Andreea au cunoscut succesul începând cu al doilea album intitulat ”Noapte de vis”. Hit-urile care le-au consacrat și propulsat pe piața muzicală au fost ”Liberă la mare” și ”Noapte de vis”. Următoarele albume le-au adus renume prin intermediul pieselor „Prima iubire”, „Lasă-mă papa la mare”, „Dă-mi iubirea”, „Flori de tei” și „Nu te voi ierta”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×