Andreea Antonescu dezvăluie de ce s-a reunit trupa Andre: ”I-am promis tatălui meu”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/07/2019, 10:47
Andreea Antonescu dezvăluie de ce s-a reunit trupa Andre: ”I-am promis tatălui meu” GALERIE FOTO
Andreea Antonescu, mesaj emoționant despre trupa Andre și promisiunea făcută tatălui ei Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să se reunească după 18 ani de când drumurile lor s-au despărțit. Revenirea trupei Andre înseamnă foarte mult pentru Andreea Antonescu care i-a făcut tatălui ei o promisiune. Acum se ține de cuvânt.

Andreea Antonescu despre reunirea Andre “I-am promis tatălui meu”

Andreea Bălan a anunțat ieri, 2 iulie, pe site-urile de socializare că trupa Andre se reunește după 18 ani. Când nimeni nu mai spera că cele două Andreea vor cânta din nou împreună, iată că Andreea Bălan a postat un teaser pe pagina ei de Facebook al noului videoclip al melodiei ”Reset la inimă”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând!  Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Andreea Antonescu a scris tot pe rețelele de socializare că proiectul Andre a însemnat foarte mult pentru tatăl ei căruia i-a făcut o promisiune. „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Andreea Antonescu. „Nu uitați: TRUPA ANDRE s-a reunit DATORITĂ VOUĂ! P.S.: Noi sigur nu vom dormi noaptea până pe data de 9 iulie, când se lansează #resetlainima”.

Trupa Andre se reunește după 18 ani
Andreea Antonescu a spus că trupa Andre a fost proiectul de suflet al răposatului ei tată
Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan a anunțat când se va lansa videoclipul de revenire al trupei Andrei

Trupa Andre revine după 18 ani. Andreea Bălan le-a mulțumit fanilor pentru mesajele frumoase de încurajare. „Suntem copleșite de mesajele frumoase primite de la voi și ne bucurăm foarte tare că sunteți fericiți că vom cânta iar împreună ?❤️”. Totodată, cântăreața a anunțat că videoclipul se va lansa săptămâna viitoare, pe 9 iulie. „Marți, 9 iulie se va lansa noul nostru single! Abia așteptăm să îl vedeți!”, a încheiat Andreea Bălan.

Trupa Andre a activat în perioada 1998-2001, perioadă în care au fost lansate 6 albune și numeroase piese de succes care sunt fredonate și în zilele noastre. Cele două Andreea au cunoscut succesul începând cu al doilea album intitulat ”Noapte de vis”. Hit-urile care le-au consacrat și propulsat pe piața muzicală au fost ”Liberă la mare” și ”Noapte de vis”. Următoarele albume le-au adus renume prin intermediul pieselor „Prima iubire”, „Lasă-mă papa la mare”, „Dă-mi iubirea”, „Flori de tei” și „Nu te voi ierta”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×