Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a participat la o dezbatere pe Facebook. ”Deși avortul ar trebui să fie legal, nu sunt de acord cu asta”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/09/2018, 12:07
Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a participat la o dezbatere pe Facebook. ”Deși avortul ar trebui să fie legal, nu sunt de acord cu asta” GALERIE FOTO
Tristan Tate, alături de fosta iubită, Bianca Drăgușanu.

Intrigantul fost iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, a postat un mesaj care a stârnit multe reacții în lumea virtuală. Acesta și-a expus părerea despre avort, iar fanii luptătorului englez au adus comentarii celor spuse lui. Unii l-au susținut, alții l-au blamat. Conform celor spuse de el, este revoltat în privința acestui subiect. Mai mult de atât, nu ar vrea niciodată ca vreo femeie din viața lui să recurgă la un asemenea gest. Nu se știe ce cauză are mesajul lui de pe pagina personală de Facebook, dar clar este că în căteva rânduri și-a expus toată furia.

Mulți, după apariția dezbaterii pe Facebook, s-au întrebat dacă are legătură cu Bianca Drăgușanu sau nu. În ultimele trei luni, cei doi au format un cuplu de-a dreptul surprinzător. Relația lor nu a fost una echilibrată, astfel încăt fostul model, atunci când era întrebat despre viitorul relației cu Tate, susținea că nu se știe ce urmează. Iar, după despărțiri și împăcări, aceștia au ales ca fiecare să meargă pe drumul lui.

Care a fost mesajul postat de Tate pe Facebook?

Tristan Tate a deschis o dezbatere despre avort pe facebook
Mesajul postat de Tate pe contul său de Facebook

Concis și la obiect, Tristan Tate a postat un mesaj care a adunat comentarii pro și contra. Unii îl aprobau, iar alții l-au blamat, afirmând că femeia trebuie să decidă, fiind corpul ei. Mesajul luptătorului spune că ar fi îngrozitor pentru ca o femeie din viața lui să recurga la un astfel de gest. ”Although abortion should be legal, I totally disagree with it from a personal standpoint. I’d never authorize a woman pregnant with my child to terminate it. I’d be absolutely furious””Deși avortul ar trebui să fie legal, nu sunt de acord cu asta. Nu aș lasa o femeie care e însărcinată cu copilul meu să facă avort. Aș fi extrem de nervos”, a scris luptătorul englez.

Comentariul cu care Tristan a fost total de acord este legat de el în mare parte. Cu iz de glumă, una dintre admiratoare i-a scris că doar o femeie nebună ar face avort, știind că micuțul are genele lui. ”With your genes a woman would be crazy to even think about aborting your baby Darling””Cu genele tale, o femeie ar fi nebună dacă macar s-ar gândi să facă avort, dragule”, a scris o admiratoare. Se pare că acest comentariu i-a adus ”premiul cel mare fanei”, aceasta fiind recompensată de luptător  cu o inimioară.

Tristan Tate, o posibilă nouă relație

După ce trei luni de zile Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au jucat de-a șoarecele și pisica, au ales să se despartă. Dar, această acțiune nu a pus capăt zvonurilor. Cei doi încă sunt vânați de presă. Cert este că fieare s-a descurcat și și-a găsit pe cineva.

Un zvon care circulă prin presă este legat de Tristan și cântăreața Otilia Bilionera. Aceștia au fost surprinși, la o terasă, de paparazzi. În miezul nopții, cei doi discutau, bând ceva. Când jurnaliștii s-au apropiat pentru a-i întreba dacă este ceva între cei doi, numai artista a fost binevoitoare să răspundă, abstract pe alocuri. Otilia, întrebată daca este iubita lui Tate, a răspuns ferm că nu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×