Trei persoane rănite, după un accident pe DN5 București-Giurgiu

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
24/12/2019, 20:43
Trei persoane rănite, după un accident pe DN5 București-Giurgiu
Un microbuz a fost implicat într-un accident pe DN5 București-Giurgiu *foto: digi24.ro

Trei persoane au fost rănite în ajunul Crăciunului, după un accident produs pe DN5 București-Giurgiu, între un microbuz și un autoturism.

Una dintre cele trei persoane rănite a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la Spitalul Județean din Giurgiu. Este vorba despre o femeie care, în momentul în care a fost preluată de autorități, era însă conștientă.

Accident grav pe DN 5 București-Giurgiu

„În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Frăteşti, după ce un microbuz şi un autoturism au intrat în coliziune”, a informat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

Al doilea accident grav în ultimele 24 de ore

Este cel de-al doilea accident grav produs în România în ultimele 24. de ore. Reamintim că, ieri, un grav incident rutier a avut loc în județul Neamț, unde doi oameni au decedat și alți șapte au fost răniți. S-a activat inclusiv planul roșu de intervenție în localitatea Poienari.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 15 D, în Poienari. Coliziunea a avut loc între un microbuz care sosea din Londra, Marea Britanie și câțiva copaci de pe marginea drumului.

Se pare că șoferul care transporta oamenii spre Vaslui a pierdut la un moment dat controlul volanului, iar mașina s-a făcut zob.

Trei din nouă oameni aflați în microbuz au fost scoși din mașină de alte persoane care participau la trafic. La fața locului au ajuns echipajele SMURD, pompierii și polițiștii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×