Accident grav pe A1: Un microbuz s-a răsturnat pe șosea. O persoană a murit

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 08:30
Accident grav pe A1: Un microbuz s-a răsturnat pe șosea. O persoană a murit
Grav accident pe A1 azi noapte. Sursa foto: mediafax.ro

Un grav accident s-a produs azi noapte pe A1, în județul Sibiu, în urma căruia o persoană a decedat.

Accident pe A1: Microbuz răsturnat. Șoferul a murit

Inspectoratul de Poliție Județeană a transmis aseară că un microbuz cu 7 persoane s-a răsturnat la kilometrul 257, sensul spre Sibiu.

Microbuzul a căzut direct într-un șanț, iar la fața locului au fost trimise două echipaje ale SMURD.

Mașina a ajuns direct în șanț

O persoană din cele 7 transportate de șoferul microbuzului a murit. Medicii au încercat să o resusciteze, însă nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul acesteia.

De asemenea, doi bărbați de 30 și 22 de ani au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Sibiu.

Pacienții care s-au ales cu răni sunt conștienți. Pe lângă cei doi bărbați, alte patru persoane se află în spital, transmite IPJ Sibiu, potrivit Mediafax.

Microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a pierdut controlul volanului din cauza oboselii și a rupt glisiera metalică după care s-a răsturnat.

Persoana care a decedat în urma răsturnării microbuzului care a plonjat în șanțul de lângă autostradă este chiar șoferul microbuzului.

Traficul a fost oprit pentru câteva momente, dar apoi s-a reluat și a decurs normal.

În această dimineață, nu există probleme privind traficul, însă Centrul Infotrafic al Poliției Române a lansat un avertisment pentru șoferi: atenție la condus, căci în mai multe zone este ceață densă!

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe drumurile naționale sau pe autostrăzi”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției.

„Se circulă însă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 100 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Covasna, Dolj, Gorj, Harghita și Mehedinți”, completează Poliția Română.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×