Transformarea lui Salman Khan! Iulia Vântur e topită după noul său look

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 13:11
Transformarea lui Salman Khan! Iulia Vântur e topită după noul său look
Transformarea lui Salman Khan!

Salman Khan face ravagii în India cu noul proiect cinematografic în care joacă, iar pentru că așa îi stă bine actorului, cu schimbările, de această dată a ales o ipostază în care rar a fost întâlnit. Cel despre care se zvonește că s-ar iubi cu Iulia Vântur și-a schimbat înfățișarea pentru noul rol pe care îl joacă în ”Bharat”.

Transformarea lui Salman Khan

Pelicula se va lansa pe marile ecrane în această vară, însă până acum romanca se ocupă pe rețelele de socializare de prezentarea afișului cu noul look al actorului. Salman Khan are parte de toata susținerea din partea oamenilor din India, dar și de cea a fostei prezentatoare de televiziune.

Cei doi știu că pot conta unul pe celălalt, în special când vine vorba despre proiectele pe care le derulează, Iulia fiind ajutată de fiecare dată când a vrut să-și dezvolte cariera artistică în India. A dansat, a cântat, ba chiar a fost distribuită în ”Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala”, peliculă promovată de Salman Khan pe rețelele de socializare.

Transformarea lui Salman Khan! Iulia Vântur e topită după noul său look
Salman Khan are parte de toata susținerea din partea oamenilor din India, dar și de cea a fostei prezentatoare de televiziune

Artistul va juca în filmul ”Bharat”

Este un mister câte personaje va juca Salman, dar ce e cert este că posterul cu filmul ”Bharat” a trezit interesul fanilor, ce au fost surprinși să îl vadă pe idolul lor cu barbă, mustață și cărunt. Cât despre celebrul actor, ca om, a fost întotdeauna profund înrădăcinat în țara și cultura sa, așa că ministrul Nath a spus că a vorbit cu Salman Khan la telefon și l-a întrebat dacă ajută statul, lucru care l-a onorat pe artist.

Mai mult, surse din cadrul Congresului au dezvăluit că răzvnitul indian va deveni ambasadorul brandului pentru turism din Madhya Pradesh. Presa din India scris că Iulia Vântur va avea și ea un rol în această colaborare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×