Diana Sar, actriţa din filmul VLAD, a fost damă de companie într-un rol nou. FOTO

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
09/04/2019, 15:34
Diana Sar, actriţa din filmul VLAD, a fost damă de companie într-un rol nou. FOTO GALERIE FOTO
Diana Sar are un nou rol: dama de companie

Actrița Diana Sar, care interpretează rolul unei tinere bolnave în serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, a apărut semi-dezbrăcată! Tânăra a fost distribuită într-un nou rol, în care joacă rolul unei dame de companie. Pentru acest rol, la fel ca și pentru celelalte, Diana Sar s-a documentat intens.

Diana Sar joacă rolul unei dame de companie în ”Noii infractori”

Actrița a citit multe interviuri, a văzut clipuri pe youtube, dar a văzut și filme. Astfel, Diana Sar a intrat foarte bine în pielea personajului din ”Noii infractori”. „Personajele sunt foarte diferite. Roxana (n.r. – din serialul „Vlad”) este naivă, copilăroasă, la început de drum, iar Sigal, pe care o joc spectacolul „Noii infractori”, este o damă de companie, foarte liberă în exprimare”, a povestit Diana Sar.

„Urmăresc filme sau interviuri. De exemplu, Roxana are o boală, anemie aplastică. În afară de faptul că m-am documentat în legătură cu această boală, am văzut interviuri. Chiar este o fată cu un canal pe YouTube care vorbește despre asta.

Diana Sar a cochetat si cu modelingul

Actrița citește multe interviuri și vede multe clipuri, înainte de a intra în pielea personajului

Încerc să mă pun în pielea personajului, să știu ce mai întâmplă când ai boala respectivă. Când a venit vorba de Sigal, de o damă de companie, am urmărit câteva filme, scene. Am un moment când dansez, așa că am urmărit și musicaluri”, a mai adaugat Diana Sar.

Actrița Diana Sar este o femeie frumoasă și are o sumedenie de poze sexy în lenjerie intimă, din roluri recente sau vechi prezentări de modă. Tânăra a cochetat de mică cu sportul, cu muzica, dar și cu podiumul, iar acum vrea să facă o carieră în actorie. A debutat în teatru, acum joacă într-un serial la Pro TV, iar următorul pas logic este un lung metraj.

”Acum îmi lipsește un lungmetraj, un rol principal într-un film. Asta îmi doresc. Am avut debut în teatru, la scenă mare, debut la PRO TV, cu serialul «Vlad», acum vreau să debutez în film”, a conchis Diana Sar, pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×