Traian Băsescu se implică în scandalul privind bugetul pe 2019. Mesaj tăios pentru Liviu Dragnea

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 14:43
Traian Băsescu se implică în scandalul privind bugetul pe 2019. Mesaj tăios pentru Liviu Dragnea GALERIE FOTO
Traian Basescu crede ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa retrimita buget 2019 in Parlament

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că actualul președinte al României, Klaus Iohannis, ar trebui să retrimită proiectul de buget pe 2019 în Parlament, deoarece bugetul serviciilor secrete nu poate fi micșorat, mai ales în anul când în România va veni Suvernaul Pontif, dar va fi organizat și summit-ul de la Sibiu, potrivit Mediafax.

„Anul este unul sensibil, fără să fiu un partizan al bugetelor serviciilor, dar trebuie să spun că serviciile au primit un aviz în CSAT. Dacă acest buget a fost propus de Guvern, este incorect faptul că după avizul CSAT, în Parlament cu hachițele lui Daddy au fost reduse bugetele. Anul acesta este special- există vizita Papei, cheltuieli enorme de securitate, atât SRI cât și SPP, apoi summit-ul de la Sibiu- vin demnitari la cel mai înalt nivel”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Traian Băsescu spune că președintele Iohannis trebuie să retrimită proiectul de buget pe 2019 în Parlament, chiar dacă va fi șantajat de PSD

Traian Băsescu crede că președintele Klaus Iohannis ar putea fi strâns cu ușa de PSD legat de creșterea alocațiilor pentru copii, însă chiar și așa ar trebui retrimis bugetul în Parlament.

„SPP trebuie să își mute toată unitatea la Sibiu, asta înseamnă costuri. A tăia din bugetele lor într-un an atât e încărcat…Papa nu vine numai a București, merge și la Iași, Blaj. Are un traseu care trebuie securizat, extrem de complicat. Cred că președintele are obligația să trimită înapoi bugetul de stat, chiar sub șantajul creșterii alocației copiilor”, a mai spus Băsescu.

Presedentia a transmis ca bugetul pe 2019 este facut pentru bunastarea PSD

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să ia o decizie în privinţa legii bugetului de stat pe 2019 şi a legii bugetului asigurărilor sociale, pe care o va face publică în zilele următoare şi atrage atenţia că bugetul de stat pe 2019 „nu e destinat progresului României, ci bunăstării PSD”, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×