Traian Băsescu, ironie la adresa românilor! „Fata mea e singură şi creşte trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul în ţară”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 18:43
Traian Băsescu, ironie la adresa românilor! „Fata mea e singură şi creşte trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul în ţară” GALERIE FOTO
Traian Basescu, presedintele de onoare al PMP/ Hepta.ro

Traian Băsescu nu a ezitat și a lansat o ironie la adresa românilor! Fostul preşedinte a dat-o ca exemplu pe fiica sa, fostul europarlamentar Elena Băsescu. Acesta a vrut astfel să demonstreze faptul că românii îşi pot creşte copiii în România.

Traian Băsescu, ironie la adresa românilor!

„Dacă îşi doresc cu adevărat să facă asta”, a transmis Traian Băsescu. Acesta afirmând că „nu e o scuză că nu ai condiţii să creşti copilul“. Declarația a fost făcută în timpul unei discuţii cu un jurnalist al postului de radio RFI România.

Fostul președinte a afirmat că fiica sa creşte trei copii, deşi este divorţată, precizând că are aceasta nu este ajutată financiar de părinţi, având o firmă „care merge tot mai bine“.

„Fata mea e singură şi creşte trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul în ţară”

„Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti. Şi nu plecaţi de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare.

Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine“, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu în cadrul interviului.

„Foarte mulţi au adoptat varianta vieţii comode. Nu mă poate convinge nimeni că datorită condiţiilor care sunt în România nu faci copii sau faci doar unul“, a adăugat europarlamentarul PMP.

De curând, Traian Băsescu spunea că serviciile oferite de ANAF sunt “în epoca de piatră” după ce fiicei sale i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori, deşi plătise datoria pe care o avea, dar nu se operase în sistem. În plus, Băsescu a povestit că fiica sa Elena nu a putut primi o adeverinţă după ce se mutase în alt sector, deoarece dosarul său de contribuabil rămăsese în sectorul de unde s-a mutat.

“Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor. Trebuiau plătite, au fost plătite.

De fiecare dat s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator. A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverinţa că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×