Traian Băsescu, devastator: “Sunt proști de-a binelea!” Cine este vizat de atacul fostului președinte

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 15:08
Traian Băsescu, devastator: “Sunt proști de-a binelea!” Cine este vizat de atacul fostului președinte
Traian Băsescu, mesaj dur pentru opoziție!

Fostul președinte al României, atac dur asupra liderilor opoziției: Orban, Barna și Tomac! Traian Băsescu vorbește! Acesta a făcut câteva afirmări destul de grave pentru unii, chiar pe site-urile de socializare. „Au aşteptat până când au fost siguri de eşec !Am văzut liderii opoziţiei, Orban, Barna şi Tomac la televizor. Erau ţanţoşi şi plini de importanţă pentru că au depus o moţiune de cenzură împotriva guvernului. Săracii, se fac a fi opozanţi. Realitatea tristă este că, dacă Orban şi Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proşti (politicieni ?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează şansele de reuşită ale moţiunii.

Momentul moţiunii a fost în septembrie, atunci când autorităţile intrau în curţile oamenilor şi le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piaţa Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanţa de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul şi în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal şi el nu, atunci când UDMR nu-şi rezolvase problema predării Limbii Române în şcolile de Limbă Maghiară de către profesori calificaţi pentru predarea Limbii Române şi ameninţau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimetea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciştii se aliniau în spatele lui Stănescu .”, a fost mesajul din online al lui Traian Băsescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Traian Băsescu iese la atac! Acuze în online petru lideri

Traian Băsescu a ales să scrie public niște acuze pentru liderii opoziției! Fostul președinte al României nu se mai abține și spune adevărul lui despre situația în care ne aflăm. „Atunci, în Septembrie, Eugen Tomac a trimis proiectul moţiunii de cenzură şi la PNL şi la USR.

Traian Băsescu, mesaj pentru opoziție de pe un site de socializare!
Traian Băsescu, mesaj pentru opoziție de pe un site de socializare!

Pe 8 septembrie eu scriam o postare prin care argumentam că acesta este momentul moţiunii. Desigur am primit replici de la “grei” fără greutate precul Ludovic Orban,Raluca Turcan, Barna şi alţi diverşi “grei” de prin PNL şi USR (să fiu scuzat că nu prea ştiu cum îi cheamă), că nu este momentrul şi că ştiu ei când va veni acest moment.”

De atunci, din Septembrie, şi până azi s-au întâmplat multe. Să vedem :

1.În noiembrie Tăriceanu a aflat că şi el este penal ca şi Dragnea ceea ce a făcut să i se desumfle capul şi să devină din nou solidar cu Dragnea, pentru că voturile care îl pot trimite în faţa procurorilor sunt la PSD ;
2.Emoţia legată de pesta porcină a trecut, despăgubirile s-au plătit, deci nu mai există presiune socială şi mediatică ;
3.În Octombrie ministrul Educaţiei Naţionale este remaniat iar ordinul prin care se stabilea predarea Limbii Române în şcolile de Limbă Maghiară de către profesori calificaţi este anulat, ceea ce în readuce pe Kelemen Hunor la supuşenie şi faţă de Dragnea, nu numai faţă de Victor Orban ;

4.In Noiembrie Dragnea reuşeşte să închidă focarele cu pucişti. Pe unii îi cumpără cu funcţii şi bani, pe alţii îi elimină restabilindu-şi un fragil controlul pe partid şi guvern ;
5. Emoţia evenimentelor din 10 August a trecut, mai ales că între timp românii au văzut la televizor intervenţii mult mai dure decât cele din Piaţa Victoriei la Paris şi Bruxelles.
6.Pe 13 Decembrie guvernul anunţă zile libere şi creşterea salariului minim pe economie de la 1 Ianuarie.
Evident moţiunea de cenzură nu mai are nici o şansă .

Orban, Turcan, Barna, Ghinea etc., au aşteptat cu depunerea unei moţiuni de cenzură până când au fost siguri că aceasta nu mai are nici o şansă să treacă .
Liderii PNL şi USR ori sunt proşti (politicieni?) ori pur şi simplu simulează opoziţia înşelându-şi fără ruşine electoratul .
Cert este că au aşteptat cu depunerea moţiunii de cenzură până când au fost siguri de eşec .
„PS – pentru a întări ideea de „opoziţie onestă” liderii USR, Barna, Ghinea şi încă trei , au ţinut ca azi, în ziua depunerii moţiunii împotriva Guvernului Dăncilă să aibe discuţii şi poze rânjind cu gura până la urechi, cu Doamna Dăncilă”, a fost mesajul fostului președinte la României pe un site de socializare.

Închide ×