Lia Olguța Vasilescu, acuzată că intenționează să voteze moțiunea de cenzură a Opoziției

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 18:47
Lia Olguța Vasilescu, acuzată că intenționează să voteze moțiunea de cenzură a Opoziției
Lia Olguța Vasilescu intenționează să voteze Opoziția?

Discuții fără precedent la Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat! Lia Olguța Vasilescu are intenția de a vota moțiunea de cenzură a Opoziției.  Fostul ministru acuză unii dintre membrii PSD că ar vrea să voteze moțiunea de cenzură.

Fostul ministru acuză unii dintre membrii PSD că ar vrea să voteze moțiunea de cenzură. Se pare că aceasta a ieșit să clarifice situația, astfel că a dezmințit hotărâtă ipoteza din spațiul public. De asemenea, Marius Oprișan i-a acuzat pe Marcel Ciolacu și Mihai Tudose că ar face parte din statul paralel. Cei doi sunt unii din cei care au semnat demisia liderul PSD, Liviu Dragnea.

Lia Olguța Vasilescu, votează moțiunea de cenzură a Opoziției?

Discuțiile despre această situație au fost în cadrul în care s-a vorbit și despre mobilizarea social-democraților la vot. Două săptămâni foarte tensionate se arată, cu atât mai mult cu cât Liviu Dragnea a transis parlamentarilor Partidului Social Democrat că nu dorește să existe absenți, tocmai pentru că vinerea aceasta va urma să fie adoptat bugetul pe 2019. „Trebuie să le spun şi celor din Comitetul Executiv Naţional care au fost rezultatele prezenţei noastre la Bruxelles, la întâlnirea cu Colegiul Comisarilor. Acelaşi lucru l-am prezentat şi domnului preşedinte Liviu Dragnea şi acelaşi lucru vrem să-l prezentăm şi în faţa CExN.

Aşa este normal. Să facem un raport al activităţii noastre şi al modului în care este pregătit Guvernul pentru preluarea Preşedinţiei (Consiliului UE – n.r.), dar şi al faptului că acolo s-a văzut cu adevărat cine are dreptate. Toţi au remarcat că suntem bine pregătiţi, iar Guvernul României este printre guvernele care intră în această Preşedinţie rotativă cel mai bine pregătit”, a declarat Viorica Dâncilă, premierul României, la finele unei întrevederi cu liderul PSD, Liviu Dragnea.  În ședința social-democraților va avea loc și o discuție despre sesizarea la Curtea Constituțională a României de către Guvern în privința remanierii guvernamentale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×