Breaking! Moţiunea de cenzură a PNL a picat! Liberalii mai aveau nevoie de 48 de voturi

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
23/11/2017, 14:30
Breaking! Moţiunea de cenzură a PNL a picat! Liberalii mai aveau nevoie de 48 de voturi

Guvernul Tudose scapă de prima moţiune de cenzură depusă împotriva sa! Moţiunea de cenzură a PNL intitulată ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” – a fost  dezbătută joi şi votată în plenul Parlamentului. Liberalii au obţinut 185 de voturi „pentru” moţiune, însă ca aceasta să treacă era nevoie de 233 de voturi „pentru”.

Opoziţia susţine că a solicitat retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abrogarea OUG care au generat „haosul fiscal”, potrivit textului moţiunii de cenzură. 

Moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Tudose a picat

Parlamentarii PSD şi ALDE au anunţat că nu votează moţiunea, iar UDMR s-a abţinut de la vot. Liberalii au organizat simultan o manifestaţie în faţa Palatului Parlamentului, un lanţ uman în jurul clădirii în care se încerca demiterea guvernului Tudose.

Premierul Tudose a anunţat în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură a PNL că va plafona amenzile de circulaţie. Mihai Tudose a declarat, la finalul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, că nu înţelege conceptul de stat paralel şi că el îşi vede de Guvern şi de statul de care trebuie să se ocupe. „Nu înţeleg conceptul, sincer. Eu îmi văd de Guvern. Avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu nişte români cărora trebuie să le facem viaţa mai bună”, a declarat Mihai Tudose, întrebat de jurnalişti dacă s-a lămurit ce înseamnă statul paralel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×