Syda, fostul ginere a lui Traian Băsescu, și Maria Grigoriu s-au despărțit! Pozele sexy cu Maria Grigoriu să fie motivul separării?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/12/2018, 11:58
Syda, fostul ginere a lui Traian Băsescu, și Maria Grigoriu s-au despărțit! Pozele sexy cu Maria Grigoriu să fie motivul separării? GALERIE FOTO
Syda și Maria Grigoriu s-au despărțit!

Syda, fostul iubit al fiicei lui Traian Băsescu, s-a despărțit de Maria Grigoriu. Din păcate, povestea lor de dragoste a luat sfârșit, după o relație de lungă durată, cei doi și-au spus adio. Deși nu li s-au dat șanse, Syda și Maria Grigoriu au fost o bună bucată de vreme împreună și chiar păreau să aibă o relație fără final.

Iubirea dintre ei s-a dus, iar gurile rele spun că pozele sexy ale Mariei au fost de vină. Ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare ale tinerei? Pozele prea provocatoare să fi fost mărul discordiei?

Syda, fostul iubit al fiicei lui Traian Băsescu, s-a despărțit de Maria Grigoriu

Din păcate, povestea lor de dragoste a luat sfârșit, după o relație de lungă durată, cei doi și-au spus adio. Deși nu li s-au dat șanse, Syda și Maria Grigoriu au fost o bună bucată de vreme împreună și chiar păreau să aibă o relație fără final. Iubirea dintre ei s-a dus, iar gurile rele spun că pozele sexy ale Mariei au fost de vină. Ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare ale tinerei? După o relație cu năbădă, cu despărțiri și împăcări cu Eba, așa cum a declarat în trecut chiar Syda, s-a ivit din nou altă iubire: „Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna Iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat.„

 Maria Grigoriu, fosta iubită a fostului ginere a lui Traian Băsescu
Maria Grigoriu, fosta iubită a fostului ginere a lui Traian Băsescu

Bogdan Ionescu, zis și Syda, a avut o relaie frumoasă cu Maria Ghiorgiu, de care s-a despărțit recent. „Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înţelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (n.r.- părinţii lui), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenţiei, iubiţi si răsfăţaţi„ a declarat Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×