Elena Băsescu, ultimele pregătiri de botez! Unde va avea loc fericitul eveniment!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
05/10/2018, 00:03
Elena Băsescu, ultimele pregătiri de botez! Unde va avea loc fericitul eveniment! GALERIE FOTO
Elena Basescu se pregateste pentru botezul fiicei sale, Anastasia

Se anunță petrecere mare în familia Elenei Băsescu, care se pregătește să-și boteze fiica! Fericitul eveniment va avea loc pe data de 14 octombrie, iar invitațiile au fost deja trimise. Invitația este una de culoare roz, iar mesajul este unul extrem de haios.

”Cred că ştiţi că m-am născut, pe unii chiar v-am văzut, vă propun însă ceva: o mică petrecere în cinstea mea!”, este mesajul de pe invitația respectivă.

Elena Băsescu face botezul Anastasiei la un restaurant din nordul Capitalei

Potrivit spynews.ro, petrecerea de botez a micuței Anastasia va avea loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei.
A apărut și invitația la botezul Anastasiei.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, pe Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după doar patru ani de căsătorie.

Elena Basescu organizeaza botezul Anastasiei
Traian Basescu si-a strans nepoata in brate pentru prima data

În vara acestui an, Elena Băsescu a devenit mămică pentru a treia oară, atunci când a adus pe lume o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată.

Citește și Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri! Cum arată fiica fostului președinte

Citește și Cu cine este parteneră de afaceri Elena Băsescu

el care i-a furat inima Elenei Băsescu are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Cătălin Tomata este mai mic cu 10 ani decât Elena Băsescu și este proprietarul unui restaurant din București. Tânărtul este este destul de cunoscut în showbizul autohton. Cătălin Tomata a format un cuplu cu Alexandra Horpos, dar și cu actuala soție a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, o brunetă focoasă pe nume Corina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×