Traian Băsescu, despre numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD: “Este o variantă mai proastă ca Dăncilă”

Alex Năstase  
înStiri mondene
25/11/2019, 23:18
Traian Băsescu, despre numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD: “Este o variantă mai proastă ca Dăncilă”GALERIE FOTO
Traian Băsescu crede că PSD greșește dacă merge pe varianta Marcel Ciolacu. Sursa foto - facebook

Fostul președinte al României Traian Băsescu a acceptat să vorbească despre numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD. Băsescu este de părere că acum Viorica Dăncilă decontează eșecul înregistrat la alegerile prezidențiale, dar trage și un semnal de alarmă. Băsescu crede că Marcel Ciolacu, este o variantă mai proastă pentru conducerea PSD. „PSD nu putea sa ramana la minciuna de aseara.

Traian Băsescu, despre numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD

Mai aveau putin si spuneau ca au castigat alegerile. Nu puteau sa mearga in continuare pe aceasta gogomanie cu recastigarea voturilor. Eu cred ca Dăncila e dispusa sa plece si singura. A fost într-o capcana. A trebuit sa faca fata fara Dragnea. A fost prizoniera la palatul Victoria.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dancila decontează tot. La lucrul acesta trebuia sa se gandeasca cand a acceptat postul. Dansa trebuia sa stie ca va fi o victima. Dintre mai marii PSD e ultima care ar putea fi responsabila. Ei au tinut-o in functie”, a comentat Traian Băsescu.

“Este o variantă mai proastă ca Dăncilă”

Traian Băsescu le-a dat sfaturi și învingătorilor. „Nu m-a surprins victoria lui Iohannis. Cand castigi cu 65% esti unsul lui Dumnezeu. Procentul este impresionant. Nu exista in Europa un astfel de castigator. Are capacitatea de a influenta alegerile anticipate. Dar acest obiectiv e sortit esecului. Pentru ca nu va vota Parlamentul.

Daca nu ai mandat intreg ca parlamentar iti pierzi pensia. Eu nu beneficiez de pensie parlamentara. Nu am avut niciunul intreg. Guvernul Orban este consolidat după aceste alegeri. Aş pune pe primul loc cresterea eficienţei statului. Noi aem un stat care nu functioneaza. Avem incompetenti pana la cel mai de jos nivel. Aparatul de stat este imbacsit de incompetenti”, a mai spus Băsescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×