Traian Băsescu despre alegerile locale: ”PSD va marca revenirea printr-o victorie”

Alexa Serdan  
înStiri de ultima ora
07/03/2020, 09:45
Traian Băsescu despre alegerile locale: ”PSD va marca revenirea printr-o victorie”
Traian Băsescu, profeție despre alegerile locale: PSD va reveni printr-o victorie. Sursa foto: Hepta.ro

Traian Băsescu este de părere că partidul de dreapta va pierde la alegerile locale care vor avea loc peste doar câteva luni. Fostul președinte al României i-a sfătuit pe liderii partidelor politice să se alieze, în caz contrat PSD va strânge cele mai multe voturi și va ieși victorios.

Fostul președinte Traian Băsescu crede că PSD va câștiga alegerile locale

Fostul șef al statului român Traian Băsescu susține că dreapta se pregătește pentru eșec în ceea ce privește alegerile locale, mai ales că orgoliile și lipsa de viziune fac din PNL o „victimă sigură”. Pe de altă pare europarlamentarul a mai precizat că PSD va avea ocazia să revină și chiar să câștige localele.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Dreapta se pregăteşte pentru eşec! Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur. 

PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook

Traian Băsescu prevede eșecul dreptei în favoarea PSD

Traian Băsescu a mai adăugat că fiecare partid în parte și-a ales „candidați cenușii, lipsiți de valoare” care nu au nicio șansă la alegerile locale în ceea ce privește primăriile pentru care candidează. Politicianul este de părere că doar alianțele vor putea avea câștig de cauză în fața PSD.

„Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie. 

Incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese, Orban, Cioloş şi Barna par hotărâţi să sacrifice şansa candidaţilor comuni în favoarea unor liste de candidaţi cenuşii, lipsiţi de valoare şi cu mici excepţii, fără nici o şansă de a câştiga primăriile pentru care candidează”, a mai scris Băsescu pe contul de socializare.

Traian Băsescu despre viitoarele alegeri locale: ”Faceți ceva!”

„Câştigarea de către PSD a alegerilor locale le va crea o excelentă platformă pentru legislative. Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipseşte voinţa şi mintea. 

Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva”, a încheiat fostul președinte al României Traian Băsescu profeția în legătură de alegerile locale.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×