Traian Băsescu vine cu un avertisment sumbru pentru România! ”Ne pregătim de autodistrugere”

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
06/03/2020, 12:16
Traian Băsescu vine cu un avertisment sumbru pentru România! ”Ne pregătim de autodistrugere”
Traian Băsescu spune că România se pregătește pentru autodistrugere. Sursa foto: antena3.ro

Traian Băsescu trage un semnal de alarmă îngrozitor! Fostul președinte al României a spus că țara de pregătește pentru ”autodistrugere”, dacă pensiile vor fi majorate cu 40%. Băsescu spune că deficitul bugetar va ajunge la 6%.

Traian Băsescu spune că România se pregătește pentru autodistrugere

Invitat la Realitatea TV, Traian Băsescu a explicat că România are toate estimările de creştere economică cu circa 4 la sută în următorii 2-3 ani, iar „acest lucru ajută la reglarea deficitului, fără să utilizezi reduceri de alocări pentru salarii, investiţii, pensii şi ajutoare sociale”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Noi discutăm acum despre o condiţie normală despre reducerea a deficitului bugetar excesiv de la 4,6 la sută. 1,6 la sută să fie reduse într-un interval de trei ani.

Traian Băsescu spune că majorarea pensiilor va dinamita economia

Ar însemna o reducere de 0,5 la sută pe an, în condiţiile în care va fi o creştere economică de 4 la sută. Asta va însemna că se va resimţi creşterea economică în venituri”, a explicat europarlamentarul PMP, la România TV.

Traian Băsescu este de părere că majorarea pensiilor cu 40% va arunca în aer deficitul comercial, careva depăși chiar și 6 la sută!

„Dacă raportăm asta la creşterea pensiilor cu 40 la sută, înseamnă că vom avea un deficit de peste 6 la sută. Sunt destule naţiuni care în iresponsabilitatea lor se autodistrug.

Să nu vă mire ca într-un an ca acesta să dubleze alocaţiile, să mărească pensiile cu 40 la sută. Sunt reprezentanţii aleşi pe care i-a delegat să distrugă această ţară.

Dacă vine vorba despre creşterile anunţate politic şi se află reflectate în legi, cu contribuţia largă a celor două partide mari, ne pregătim de autodistrugere”, a precizat fostul preşedinte.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×