Traian Băsescu, critici la adresa lui Victor Ponta: ”Se mișcă ca un electron liber”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 08:28
Traian Băsescu, critici la adresa lui Victor Ponta: ”Se mișcă ca un electron liber”
Traian Băsescu îl acată pe Victor Ponta despre care spune că „se mișcă ca un electron liber”. Sursa foto: Hepta.ro

Fostul președinte Traian Băsescu l-a criticat în termeni duri pe liderul Pro România Victor Ponta. Europarlamentarul consideră că Ponta schimbă majoritățile punctând faptul că niciuna dintre puterile statului nu este stabilă în acest moment.

Traian Băsescu, atac dur la adresa liderului Pro România Victor Ponta

Europarlamentarul Traian Băsescu a declarat într-o intervenție la TVR că în momentul de față avem un Guvern instabil care poate fi dărâmat foarte ușor. Fostul președinte al României susține că liderul Pro România Victor Ponta „se mișcă ca un electron liber” ceea ce lasă să se înțeleagă că nu știe de care parte este.

„Uitaţi-vă că avem un guvern instabil şi ne pregătim să îl dărâmăm, avem justiţia în grevă şi avem Parlamentul într-o bulibăşeală în care Ponta se mişcă ca un electron liber şi schimbă majorităţile în funcţie de cum se odihneşte noaptea. Toate trei puterile statului sunt şubrezite. Arătăm rău ca ţară”, a spus Băsescu.

Fostul președinte al României anunță o criză politică

Fostul şef al statului a mai subliniat faptul că țara noastră arată ca „un balamuc” din cauza clasei politice. Traian Băsescu susține că liberalii nu sunt singurii ridicoli din politica românească. Totodată, Băsescu a mai precizat că Constituția noastră este concepută pe stabilitate deplină între două mandate, nu pe instabilitate.

„Eu pun în zona ambiţiilor şi cu asta basta, iar ridicolul… Nu sunt liberalii singurii ridicoli. Am avut un partid care a câştigat cu 46 la sută, şi-a dat singur jos două guverne.

Acum a venit rândul ăluilalt partid, din opoziţie, să nu îşi voteze el guvernele. Pe cuvântul meu că ţara asta arată ca un balamuc din punct de vedere politic”, a mai adăugat europarlamentarul, potrivit sursei menționate.

În ceea ce privește alegerile locale Traian Băsescu consideră că Partidul Social Democrat (PSD) nu este de ignorat atunci când vine vorba de mobilizare. Fostul șef al statului spune că PSD s-a mobilizat tot timpul la aceste alegeri pentru vor să-și recâștige locul.

Dacă vor fi anticipate simultan cu localele, eu vă asigur că PSD, spre marea mea insatisfacţie, va face un scor mult mai bun dintr-un motiv simplu: niciodată PSD nu e mai mobilizat ca la locale unde se bat primarii, consilierii, ca să îşi câştige locul. 

Ori asta înseamnă o mobilizare maximă a întregii structuri a PSD care nu e de neglijat”, a încheiat Traian Băsescu, informează news.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×