Trageri speciale loto de Revelion! Loteria Română a anunţat că vor fi trageri duble pe 31 decembrie iar fondul de câştiguri a fost suplimentat

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
23/12/2019, 15:36
Trageri speciale loto de Revelion! Loteria Română a anunţat că vor fi trageri duble pe 31 decembrie iar fondul de câştiguri a fost suplimentatGALERIE FOTO
Loteria suplimentează premiile pentru Revelion. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO

Trageri speciale loto de Revelion! Loteria Română a anunţat că vor fi trageri duble pe 31 decembrie iar fondul de câştiguri a fost suplimentat. Cei pasionați trebuie să știe că se pot câștiga premii substanțiale.

Trageri speciale loto de Revelion!

Pentru a face acest lucru, în primul rând trebuie să completezi un bilet cu numerele pe care le consideri norocoase, până la data de 31 decembrie 2019. Pentru extragerea care va avea loc în ultima zi a anului, Loteria Română a suplimentat fondul de câștig al categoriei I cu câte o sută de mii de lei, la Loto 6/49, iar cu alți 50 de mii de lei categoria Joker.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anunțul suplimentării a fost făcut chiar de Alexandru Croitoru, directorul general al Loteriei Române. Acesta a precizat că pentru Revelion sunt puse iarăși sume mari în joc. De altfel, românii care își vor încerca norocul cu numerele pe care le consideră potențial câștigătoare vor putea observa în luna decembrie că biletele au un aspect de sărbătoare.

Loteria Română a anunţat că vor fi trageri duble pe 31 decembrie iar fondul de câştiguri a fost suplimentat

Au fost decorate cu imagini cu brazi și Moș Crăciun, în spiritul acestui sezon magic. Pe lângă aceste elemente de design, Loteria Română se laudă și cu bani mulți pe care îi oferă câștigătorilor

„Un bilanţ scurt al anului 2019 arată că în primele 11 luni Loteria a acordat 5,74 de milioane de câștiguri, ce depășesc o valoare totală de 204 milioane de euro. Este un lucru ce ne bucură .

Aceşti bani au ajuns la jucătorii noștri. Asta înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine şi că au ajuns premii cu o valoare atractivă la oameni”, a susținut directorul general al Loteriei.

Ca de fiecare dată, tragerea de Revelion închide și anul pentru Loteria Română. Pe lângă bani, compania mai pune în joc și două autoturisme. Mașinile vor fi extrase în direct.

„Vor fi două trageri de Loto 6 din 49, două trageri de Joker, două trageri Loto cu 5 din 40, cu premii super-importante puse în joc.

La 6 din 49 numai suplimentarea fondului de câştiguri al categoriei I este de 500.000 de lei, astfel că în cazul în care nu se câștigă astăzi se va ajunge la un 4,8, 4,9 milioane de euro, un premiu fabulos pentru clienţii noştri”, a mai completat Alexandru Croitoru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×