Statul, daună serioasă pentru marele câștigător de la LOTO! Impozitul este unul uriaş

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
23/12/2019, 14:57
Statul, daună serioasă pentru marele câștigător de la LOTO! Impozitul este unul uriaşGALERIE FOTO
Peste un milion de euro plătește impozit marele câștigător la LOTO. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO

Statul îi dă o daună serioasă marelui câștigător de la LOTO! Dacă în urmă cu doar câteva ore, acesta era cel mai fericit om de pe pământ, acum  a aflat şi ce sumă trebuie să plătească impozit. Lucrurile s-au schimbat dramatic.

Statul, daună serioasă pentru marele câștigător de la LOTO!

Câștigătorul din Satu Mare a dat lovitura și a luat 4,8 milioane de euro.  Este vorba de premiul cel mare pus la bătaie de Loteria Română, la jocul de noroc LOTO 6 din 49, în valoare totală de 23 de milioane de lei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Românul care a nimerit toate cele 6 numere câștigătoare a completat un bilet cu două variante simple în valoare de 14 lei. Practic, nici nu a scos din buzunar prea mulți bani pentru a câștiga un premiu colosal.

Impozitul este unul uriaş

Tot ce îi rămâne acum de făcut norocosului este să își revendice câștigul, în termen de 90 de zile, și să decidă ce va face cu atâția bani. Doar că, între timp s-a aflat și ce sumă trebuie să plătească acesta impozit la stat

Astfel, după ce își plătește toate dările, va rămâne cu mai bine de 3 milioane și jumătate de euro! Peste un milion de euro reprezintă impozitul, bani pe care acesta nici măcar nu îi vede pentru că sunt redirecționați către buget.

„La tragerea Loto 6/49 de astazi, 22 decembrie 2019, s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 22.954.442,36 lei (peste 4,8 milioane euro).

Biletul norocos a fost jucat la agentia 30-023 din Satu Mare si a fost completat cu doua variante simple la Loto 6/49, pretul biletului fiind de doar 14,50 lei.

Acesta este cel de-al patrulea castig de categoria I si cel mai mare ca valoare obtinut in acest an la Loto 6/49. Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in data de 18.07.2019 si a fost in valoare de 4.651.706,40 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile incepand cu data tragerii pentru a-si revendica premiul”, a transmis Loteria Română.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×