Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna noiembrie. Rezultatele extragerii de duminică, 22 decembrie

Dan Suta   
în Loto
23/12/2019, 14:51
Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna noiembrie. Rezultatele extragerii de duminică, 22 decembrie
S-au aflat bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna noiembrie 2019. Sursa foto: știrileprotv.ro

S-a aflat care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor pe luna noiembrie. Loteria Română a publicat rezultatele extragerii de duminică, 22 decembrie.

Bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna noiembrie 2019

Fondurile puse în câștig de ANAF sunt de un milion de lei. Norocoșii sunt cei care au bonuri fiscale din 6 iunie 2019 în valoare de 123 de lei, dar și cei care au bonuri fiscale în valoare de 787 achiziționate pe 17 noiembrie 2019.

Revendicarea premiilor de la Loteria bonurilor pe noiembrie se poate face în decursul următoarelor 30 de zile, începând cu ziua de azi, după afișarea bonurilor cu noroc.

Loteria bonurilor, din 2015

La extragerea care a avut loc luna trecută, bonurile câștigătoare au fost cele în valoarea de 86 de lei emise pe 20 octombrie. Fondul de premiere a fost luna trecută de un milion de lei, sumă din care s-au acordat cel mult 100 de premii.

Conform regulamentului de la Loteria Bonurilor impus de ANAF, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, atunci va exista o a doua etapă în care se vor afla care sunt cele maximum 100 de bonuri care pot aduce bani clienților.

Loteria bonurilor se realizează din anul 2015. Guvernul Ponta a introdus acest joc nou pentru a încuraja lupta cu evaziunea fiscală și pentru a-i premia pe cei care păstrează chitanțele.

Ordonanța prin care s-au legalizat extragerile a fost publicată în Monitorul oficial pe 30 ianuarie 2015, iar prima extragere a avut loc pe 13 aprilie, în a doua zi de Paște.

Fondul de premiere este, în general, de un milion de lei. Conform aceleiași ordonanțe, dacă agentul economic refuză să dea bon fiscal, cumpărătorul poate refuza la rândul său să plătească pentru un anumit produs. Această remarcă legislativă a creat numeroase controverse atunci.

Tragerea la sorți se face lună de lună de către Loteria Română, iar la extragere participă bonurile fiscale emise în luna anterioară momentului în care se aleg bonurile cu noroc.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×