Program Metrorex de Crăciun și Revelion. Orarul complet de funcționare al metroului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 21:40
Program Metrorex de Crăciun și Revelion. Orarul complet de funcționare al metroului GALERIE FOTO
Metroul circulă la anumite intervale de Crăciun și Revelion. Sursa foto - hepta.ro

Metrorex a anunțat programul de Crăciun și Revelion. Trebuie să știți că circulația trenurilor o să aibă parte de anumite modificări. Astfel, garniturile de metrou vor circula, de Revelion, la un interval de 10 minute.

Program Metrorex de Crăciun și Revelion

Se va întâmpla lucrul acesta între miezul nopţii şi ora 1.00. Ulterior, ele vor circula la fiecare 20 de minute. Metrorex a anunţat că începând de luni, trenurile vor circula conform unui program special de sărbători.

Compania a precizat  că, în zilele de 25, 26, 27, 28, 29 decembrie şi 1, 2 ianuarie, pe toate magistralele de metrou trenurile vor circula conform graficelor prezentate mai sus.

Orarul complet de funcționare al metroului

În zilele de 23, 24, 30, 31 decembrie, precum şi în 3, 4 ianuarie 2020, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica – Dristor 2) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) la un interval de 7 minute.

Pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) se va circula la un interval de 4 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) la un interval de circa 11 minute.

În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 de minute.

Metrorex precizează că va introduce trenuri suplimentare, în funcţie de fluxul de călători. Așadar, în noul an, pe 1 și 2 ianuarie, pe toate magistralele de metrou trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end si sarbatori legale.

Conducerea Metrorex a anunțat că va introduce trenuri suplimentare în cazul în care va crește fluxul călătorilor în cele două săptămâni de sărbători, în așa fel încât să nu se înregistreze aglomerație în vagoanele de călătorie.

Bugetarii vor sta acasă de Crăciun, pe 25 și 26 decembrie, respectiv miercuri și joi, și de Anul Nou, pe 1 și 2 ianuarie, tot miercuri și joi. 27 decembrie, vineri, și 3 ianuarie, tot vineri au fost declarate și ele zile libere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×