Tragedie pentru Maria Cârneci! Soțul artistei a încetat din viață

Alex Năstase   
în Stiri mondene
25/11/2019, 20:59
Tragedie pentru Maria Cârneci! Soțul artistei a încetat din viață
Romulus Petrescu a fost soţul Mariei Cârneci preţ de peste 3 decenii. Sursa foto - facebook

Tragedie pentru Maria Cârneci. Conform Spynews.ro, soțul artistei a încetat din viață după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Vă readucem aminte că în urmă cu doar câteva luni, Romulus Petrescu a suferit o operație gravă. Din păcate, în urma intervenției au apărut mai multe complicații și în cele din urmă acesta a murit. Sunt clipe grele pentru Maria Cârneci, artista fiind o familistă convinsă. Aceasta vorbea mereu cu drag despre rudele ei și se considera o soție norocoasă că are așa un bărbat lângă ea.

Tragedie pentru Maria Cârneci!

Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii. „Cu soţul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soţul meu m-a înşelat însă niciodată nu mi-am dat seama. (…) Acum sunt leşinată după nepoţica mea Rose Mari. Şi mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau aşa pe ascuns şi mă dă de gol” declara Maria Cârneci la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Sicriul va fi depus la capela cimitirului din Pipera. „L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul Floarea din Grădină, el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi.

Soțul artistei a încetat din viață

Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători.

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×