Maria Cârneci arată excepțional la 65 de ani! Cântăreața este la fel de efervescentă ca în tinerețe

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
17/10/2018, 08:53
Maria Cârneci arată excepțional la 65 de ani! Cântăreața este la fel de efervescentă ca în tinerețe GALERIE FOTO
Maria Cârneci arată excepțional la cei 65 de ani ai săi!

Maria Cârneci arată excepțional la cei 65 de ani pe care îi are! Probabil unul dintre acele elemente care o fac să arate așa este efervescența acesteia care este la același nivel ca cel din tinerețe. Cântăreața, născută în Perșinari, Dâmbovița, este una dintre cântărețele de muzică populară longevive în această idustrie. Însă, printre momentele în care bucură oamenii cu muzica și atutidinea sa pozitivă, se implică și în campanii care informează populația cu privire la Hepatita C. Prin această campanie ea, împreună cu alte vedete precum: Cătălin Botezatu și Cătălin Scărlătescu, ajută, prin statutul lor, cât pot pentru ca anual să nu mai piară oameni din cauza acestei boli.

După decesul a două colege de breaslă: Ileana Ciuculete și Denisa Răducu, din cauza acestei boli haine, artista a decis să ia atitudine în acest sens. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Maria Cârneci spunea cu tristețe că situația în care se află România legat de numărut de persoane care sfârșesc din cauza acestei Hepatite este din ce în ce mai mare. ”Eu, Cătălin Botezatu și Cătălin Scărlătescu suntem implicați într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la late standarde. Tocmai din motovul ăsta nu vreau să mai moară lume, tineri, copii, bătrâni. Se poate face un test”, a declarat artista.

Maria Cârneci arată excepțional la cei 65 de ani ai săi!

Maria Cârneci arată excepțional la 65 de ani
Cântăreața Maria Cârneci în tinerețe

Tototdată, a enumerat câteva momente banale prin care virusul hepatic C poate veni în corpul tău și-l poate roade. ”Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus, care se poate lua d ela ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură. Și atunci, eu îi îndemne pe toți românii să discute cu medicul de familie, să facă testul, iar dacă, doamne ferește, are, nu se poate muri din așa ceva”, a completat vedeta.

La sfârșitul mesajului său, a îndemnat oamenii să meargă periodic la control. ”Mergeți și faceți testul și sunteți purtător de virus, ăla se tratează. Nu se mai moare, cum ne-au murit nouă colegii”, a încheiat Maria Cârneci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×