Cum arată Nicoleta Voica azi! Prima femeie din România care și-a pus silicoane e total schimbată

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 19:39
Cum arată Nicoleta Voica azi! Prima femeie din România care și-a pus silicoane e total schimbată GALERIE FOTO
Cum arată Ncioleta Voica astăzi. Ea este prima femeie din România care și-a pus silicoane

Nicoleta Voica arată impresionant astăzi! Cântăreața de muzică populară este prima femeie din România care a avut curajul să-și pună silicoane. Aceasta este total schimbată. Prin ultimele momente fericite din viața artistei se numără căsătoria ei cu Alin Bagiu. Și, chiar dacă trebuia să fie un eveniment extrem de fericit, au fost multe voci care au încercat să-i alunge zâmbetul. Aceste glasuri tot aduceau în discuție faptul că cel care i-a devenit soț este cu 16 ani mai tânăr, dar și că s-ar iubi cu o colegă de breaslă de-a Nicoletei Voica.

În prezent, situația s-a liniștit, iar acum toți clar cei doi îndrăgostiți păstrează în memorie doar momentul în care au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile. Acolo, le-au fost alături doar oamenii apropiață pentru a fi siguri că amintirile lor vor rămâne în mintea oamenilor care contează. Cât despre vestimentația pe care au purtat-o cei doi, nimic de zis. Aceștia au fost impecalibi. Doamna muzicii bănățene a purtat o rochie foarte lejeră, acest eveniment fiind în vară, pe 20 iunie, de o culoare ablastră cu modele, câteva accesorii care să-i completeze ținuta și o poșetă de dimensiune mică.

Nicoleta Voica a fost în vacanță în Grecia, alături de soțul ei și s-a pozat în costum de baie
Nicoleta Voica a fost în vacanță în Grecia, alături de soțul ei și s-a pozat în costum de baie

Cum arată doamna muzicii bănățene Nicoleta Voica azi? Aceasta și-a pus silicoane în anul 2000

Soțul ei a fost și el elegant, asortându-se cu cea care urma să-i fie soție, purtând un costum albastru deschis. De altfel, cântăreața nu a trăit pentru prima dată acest tip de emoție. Artista a trecut prin alte trei căsătorii, care s-au sfârșit unele rău, altele fără amintiri.Vedeta a plecat din țară în SUA,în anul 2000, acolo unde a avut parte de o căsătorie frumoasă, care s-a sfârșit nu tocmai bine. Însă, tot în acel an s-a petrecut un lucru cu care se identifică și astăzi. În Statele Unite și-a împlinit o dorință, cea de a-și schimba înfățișarea prin mărirea bustului. Iar, de atunci cântăreața poartă titulatura de prima femeie din România care și-a pus silicoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×