Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, se mărită la 61 de ani! Cum arată şi cine e al patrulea ei soţ!

în Stiri de ultima ora
24/04/2018, 17:07
Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, se mărită la 61 de ani! Cum arată şi cine e al patrulea ei soţ!
Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, trăieşte o poveste de dragoste la 61 de ani.

Niciodată nu e prea târziu să îţi găseşti fericirea! Prima femeie din România care şi-a pus silicoane se mărită la 61 de ani! Cine e al patrulea soţ al Nicoletei Voica!

În 2000, interpreta de muzică populară a fost prima femeia din România care şi-a pus silicoane, la o clinică din SUA. Ajunsă acum la 61 de ani, Nicoleta Voica radiază de fericire.

Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, se mărită la 61 de ani! „Nu sunt sfânt!”

A avut trei mariaje nereuşite, în care a fost mereu înşelată şi a suferit enorm. Apoi, când nu se mai aştepta, cântăreaţa s-a îndrăgostit de Alin Bagiu, un profesor din Timişoara! „Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a spus bărbatul la Antena 1. Acum, cei doi au planuri mari: ”Sunt foarte fericită, suntem ca și căsătoriți, însă vreau să facem acest pas, mă refer la cununie, pentru că amândoi suntem credincioși”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×