Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, se mărită la 61 de ani! Cum arată şi cine e al patrulea ei soţ!

înStiri de ultima ora
24/04/2018, 17:07
Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, se mărită la 61 de ani! Cum arată şi cine e al patrulea ei soţ!
Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, trăieşte o poveste de dragoste la 61 de ani.

Niciodată nu e prea târziu să îţi găseşti fericirea! Prima femeie din România care şi-a pus silicoane se mărită la 61 de ani! Cine e al patrulea soţ al Nicoletei Voica!

În 2000, interpreta de muzică populară a fost prima femeia din România care şi-a pus silicoane, la o clinică din SUA. Ajunsă acum la 61 de ani, Nicoleta Voica radiază de fericire.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nicoleta Voica, prima femeie din România care şi-a pus silicoane, se mărită la 61 de ani! „Nu sunt sfânt!”

A avut trei mariaje nereuşite, în care a fost mereu înşelată şi a suferit enorm. Apoi, când nu se mai aştepta, cântăreaţa s-a îndrăgostit de Alin Bagiu, un profesor din Timişoara! „Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a spus bărbatul la Antena 1. Acum, cei doi au planuri mari: ”Sunt foarte fericită, suntem ca și căsătoriți, însă vreau să facem acest pas, mă refer la cununie, pentru că amândoi suntem credincioși”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×