Tragedie la Ultimul Trib! Nelly, distrusă după ce mama sa a murit

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 14:34
Tragedie la Ultimul Trib! Nelly, distrusă după ce mama sa a murit GALERIE FOTO
Concursul Ultimul Trib, plin de durere pentru Neli Condeescu

Episod dureros la show-ul de televiziune Ultimul Trib! Protagonista a fost antrenoarea de fitness Nelly Condeescu, care a refuzat unul dintre premiile puse la bătaie de prezentatorul emisiunii, Octavian Strunilă, deoarece era mult prea dureros pentru ea, deși la prima vedere parea un adevărat lux.

Prezentatorul emisiunii Ultimul Trib a oferit drept răsplată pentru una dintre probele emisiunii o noapte într-o vilă de lux și, cel mai important, un telefon acasă, dat celor dragi. Deși toți și-ar fi dat chiar și rația de mâncare pe ziua respectivă doar pentru a-i auzi la telefon pe cei dragi lăsați acasă de mai bine de șase săptămâni, Nelly mai că a început să plângă.

Confruntări pline de adrenalină la Ultimul Trib

Cu lacrimi în ochi, concurenta a recunoscut că ea nu ar dori premiul lui Octavian Strunilă, deoarece ar suna acasă si nu ar mai auzi-o pe mama sa, care a murit chiar când a început concursul de la Antena 1.

Ultimul Trib
Mama lui Neli Condeescu, concurenta la Ultimul Trib, a murit recent

„Eu aş vrea să nu primesc acel premiu. Pentru mine a suna acasã înseamnă a o suna pe mama. Mai e puţin şi mă voi întoarce şi mama n-o să mai fie acolo. Aş fi vrut să îi povestesc cum a fost aici. Aş fi vrut să mă vadă, să vadă cât de mult m-a schimbat această experienţă. Şi să se bucure odată cu mine de norocul pe care l-am avut să fiu aici. Aici am învăţat să apreciez ceea ce am în acest moment. Trebuie să ne trăim viaţa, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla!”, a mărturisit concurenta. Startul în concurs a fost unul dificil pentru antrenoarea de fitness Nelly Condeescu, care chiar la sosirea în Madagascar a primit vestea teribilă ca mama ei a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins din viaţă.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×