Tragedie în Vaslui! Un fost polițist și-a omorât soția în bătaie

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 11:25
Tragedie în Vaslui! Un fost polițist și-a omorât soția în bătaie GALERIE FOTO
O femeie a fost ucisă de soțul ei. Sursa foto - facebook

Tragedie în Vaslui acolo unde o asistentă medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a murit. Femeia a intrat în comă la începutul lunii decembrie, existând suspiciunea că ar fi fost agresată de soţ.

Tragedie în Vaslui!

Din păcate, organismul acesteia nu a mai rezistat și femeia a murit la Spitalul Clinic “C.I. Parhon” Iaşi, unde fusese transferată. Interesant este că pe corpul ei au fost găsite semne evidente ale unor posibile agresiuni.

Mai mult de atât, în momentul în care aceasta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului vasluian avea un certificat medico-legal din care reieşea că ar fi fost lovită.

Un fost polițist și-a omorât soția în bătaie

Acum cadrele medicale au sesizat aceste aspecte reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie, la nivelul instituţiei existând în lucru două dosare penale.

Primul  a fost deschis în urma sesizării făcute de cadrele medicale. Al doilea doar există pentru violenţă în familie, raportat la loviri şi alte violenţe. Acesta a început practic după ce o rudă a femeii a reclamat că victima a fost bătută în repetate rânduri de soţ.

Deocamdată s-a aflat că soţul femeii a lucrat ca poliţist în cadrul IPJ Vaslui. Se mai știe că acesta deţine în prezent funcţia de psiholog în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră – Serviciul Teritorial Vaslui.

De altfel, între timp, reprezentanții instituţiei au anunțat că au fost dispuse o serie de verificări care vizează conduita acestuia. Totodată, ITPF a precizat că va lua măsurile legale, în funcţie de ancheta derulată de organele competente.

″În funcţie de rezultatele cercetării desfăşurate de către autorităţile competente şi de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Poliţistului”, au informat reprezentaţii ITPF – ST Vaslui.

Mai trebuie specificat că în această perioadă, bărbatul figurează ca fiind în concediu medical.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×