Un bloc din Târgu Mureș a fost evacuat din cauza unui incendiu. S-a înregistrat o singură victimă, o persoană nevăzătoare de 52 de ani

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri mondene
28/12/2019, 15:50
Un bloc din Târgu Mureș a fost evacuat din cauza unui incendiu. S-a înregistrat o singură victimă, o persoană nevăzătoare de 52 de ani
Incendiu la un bloc din Târgu Mureș *foto: ardealnews.ro

Un caz tragic s-a produs în această după amiază în municipiul Târgu Mureș. Un bloc a fost evacuat după ceea ce a părut a fi o explozie. Autoritățile au intervenit de urgență și au observat că a fost vorba doar de un incendiu, care a afectat însă apartamentul unui bărbat nevăzător.

Un bloc din Târgu Mureș a fost evacuat din cauza unui incendiu produs de un nevăzător

Cristian Buhăianu, prim adjunctul ISU Mureș, a infirmat ipoteza că ar fi fost vorba despre o explozie. În schimb, acesta a detaliat cazul incendiului în care a fost implicat un bărbat nevăzător, de 52 de ani:

„Pe apelul telefonic s-a anunțat că a fost o explozie, dar când am ajuns la fața locului nu s-a constatat acest lucru. Ne-am deplasat la fața locului cu două echipaje de pompieri și trei ambulanțe. Doar un apartament luase foc și aveam doar o persoană rănită, o persoană care a fost transportată la spital. Victima era o persoană nevăzătoare.”

Persoanele de la etajele superioare ale blocului au fost evacuate, după ce a existat riscul intoxicației cu fum:

„Persoanele evacuate erau de la etajele 2 și 3 ale imobilului. Le-a fost permis accesul înapoi în imobil, urmând să fie rebranșate la utilități. Au fost și două persoane care au suferit atac de panică și au ajuns la rândul lor la spital.

În momentul incendiului a existat riscul ca incendiul să se ducă și la etajele superioare ale blocului”, a mai spus Buhăianu, la Digi24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×