Tragedie în Statele Unite! O mămică a fost ucisă de cea mai bună prietenă. Femeia i-a furat și bebelușul de doar câteva zile

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 17:45
Tragedie în Statele Unite! O mămică a fost ucisă de cea mai bună prietenă. Femeia i-a furat și bebelușul de doar câteva zile GALERIE FOTO
Tânăra mămică a fost ucisă prin strangulare. Sursa foto - facebook

Tragedie în Statele Unite ale Americii acolo unde o mămică în vârstă de 33 de ani a fost răpită împreună cu fetița ei nou-născută. Din păcate, tânăra a fost apoi ucisă chiar de cea mai bună prietenă a sa, conform informațiilor oferite de Poliție

Tragedie în Statele Unite!

Despre Heidi Broussard se știa că a dispărut împreună cu fetița sa, Margo, pe 12 decembrie 2019, din orașul Austin, statul Texas.

La distanţă de şapte zile, femeia a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini. Culmea, fiica ei în vârstă de doar câteva zile era în viață. Bebelușul se afla în casa celei mai bune prietene a mamei sale, Magen Fieramusca.

O mămică a fost ucisă de cea mai bună prietenă

Margo a venit pe lume în cursul lunii noiembrie, iar în timpul nașterii, tânăra mămică a fost ținută de mână de cea mai bună prietenă a sa, Magen. Povestea frumoasă s-a terminat însă la puține momente după ce femeia a născut.

Agenții FBI și polițiștii din Austin au descoperit că Magen Fieramusca a pus la cale un plan incredibil pentru a o fura pe micuța Margo și de a scăpa de Heidi.

Astfel, pe 12 decembrie, Fieramusca s-a întâlnit cu Heidi, care era împreună cu fetița ei. Aceasta nu a ezitat o clipă și le-a răpit pe cele două. Ca să-și ducă totul la sfârșit, femeia a ucis-o pe tânăra mămică.

În urma primelor cercetări s-a constatatde către medicii legiști că Heidi Broussard a fost ucisă prin strangulare. Ulterior, Fieramusca a pus cadavrul prietenei sale în portbagajul unui autoturism și a luat-o pe micuța Margo acasă.

Cât se poate de senină, criminala le-a explicat tuturor prietenilor, dar și familiei, că a născut de curând, iar Margo este fiica ei.

Mai mult de atât, în momentul în care agenții FBI au înţeles ce se întâmplă şi au intrat în casa lui Magen Fieramusca, aceasta o legăna pe fetița nou-născută. Femeia le-a transmis anchetatorilor că este fiica ei. Tânăra este acuzată acum de răpire și crimă. Fieramusca a fost arestată, în timp ce micuța Margo s-a întors la tatăl și frații ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×