FBI, solicitare directă pentru DIICOT în cazul Caracal! Familia lui Gheorghe Dincă este vizată

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 16:51
FBI, solicitare directă pentru DIICOT în cazul Caracal! Familia lui Gheorghe Dincă este vizată GALERIE FOTO
Familia lui Gheorghe Dincă trebuie protejată. Sursa foto - facebook

FBI a avut o solicitare directă pentru DIICOT în cazul Caracal! Astfel, raportul americanilor a ajuns în ţara noastră şi se află la dosar încă de pe 25 noiembrie. Între timp, s-a aflat că FBI a cerut reaudierea lui Gheorghe Dincă şi a prietenului său Fane.

FBI, solicitare directă pentru DIICOT în cazul Caracal!

Mai mult de atât, procurorii americani, i-ar fi îndemnat pe procurorii DIICOT, potrivit unor surse RTV, să dea un comunicat în care să afirme că nu ar exista probe în dosar cum că familia lui Dincă ar avea cunoştinţe sau ar fi participat la aceste crime.

Conform americanilor, toate aceste lucruri i-ar pune într-o lumină nefavorabilă pe membrii familiei lui Dincă.

Familia lui Gheorghe Dincă este vizată

Cert este că inculpatul în cazul uciderii celor două adolescente Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu își cunoaște drepturile destul de bine. Gheorghe Dincă profită din plin de ele. De Crăciun a cerut să se spovedească în prag de Crăciun.

Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, despre care se crede că a răpit și ucis cu sânge rece două fete de 18, respectiv 15 ani are tot felul de cereri uimitoare.

Criminalul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu le-a cerut procurorilor dreptul la un preot căruia să i se spovedească.

În plus, criminalul mai are o cerere incredibilă din spatele gratiilor. Dincă i-a șocat pe avocații celor două fete ucise în momentul în care a cerut o sesiune foto. Inculpatul spune că are o rudă bolnavă care nu poate să-l viziteze și vrea să-i trimită câteva fotografii.

„Ca la casele regale! După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf.

A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă cinci fotografii pe care să i le trimită rudei”, a declarat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, potrivit romaniatv.net.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×