Șeful Poliției din Vâlcea, Sorin Oară, a rămas fără permis după ce a fost prins de radar de către polițiștii din Horezu

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 15:14
Șeful Poliției din Vâlcea, Sorin Oară, a rămas fără permis după ce a fost prins de radar de către polițiștii din Horezu
Șeful poliției Vâlcea, Sorin Oară, a fost prins de radar de la colegii din Horezu *foto: IPJ Valcea

Comisarul Sorin Oară, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins în ziua de Crăciun de poliţiştii din Horezu în timp ce circula cu o viteză mult peste limita legală.

Comisarul Sorin Oară a fost depistat în localitatea Slătioara, în cadrul unei acţiuni organizate pentru reducerea riscului rutier pe drumurile din judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă, informează Agerpres citând surse din cadrul IPJ Vâlcea.

Cu ce viteză circula șeful IPJ Vâlcea

Astfel, Inspectorul şef al Poliţiei Vâlcea, Sorin Oară, a fost înregistrat de radar cu o viteză de 125 km/h, deşi limita legală pe acel sector de drum este de 70 de km/h. Pentru că diferența de viteză a fost de peste 40 de km/h, Oară s-a trezit cu permisul suspendat pentru 90 de zile, cu posibilitatea de reducere a suspendării la 30 de zile.

Zecile de accidente care au avut loc zilele acestea pe străzile din România au oripilat până și pe cei de la Poliția Rutieră, care au publicat o statistică sumbră cu privire la evenimentele rutiere care au avut loc în zilele de Crăciun și în care au murit zeci de oameni.

De asemenea, cu ocazia acestor zile a avut loc un accident și pe Dealul Negru în care a fost implicat fostul ministru al Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×