Tragedie în Statele Unite ale Americii! O cunoscută prezentatoare TV a murit după ce s-a prăbușit cu avionul

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 11:15
Tragedie în Statele Unite ale Americii! O cunoscută prezentatoare TV a murit după ce s-a prăbușit cu avionul GALERIE FOTO
Carley McCord se întorcea de la un interviu. Sursa foto - facebook

Tragedie în Statele Unite ale Americii acolo unde cel puţin 5 oameni au murit şi alţi 4 au fost răniţi grav. Totul s-a petrecut după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un aeroport din Louisiana.

Tragedie în Statele Unite ale Americii!

Conform primelor informații citate de presa americană, pilotul ar fi lovit firele de înaltă tensiune, la scurt timp după decolare. Aproape imediat, avionul s-a prăbușit într-o parcare, în apropierea unui oficiu poștal.

Avionul a căzut peste o mașină, care a luat foc, iar la scurt timp martorii au auzit o explozie. Din păcate, avionul a ars complet și aproape toți oamenii care se aflau în el și-au pierdut viața.

O cunoscută prezentatoare TV a murit după ce s-a prăbușit cu avionul

Printre pasageri se afla și prezentatoarea TV Carley Ann McCord, dar și piloții Ian E. Biggs (51 de ani) și Robert Vaughn (59 de ani). Gretchen D. Vincent, 51 de ani, și fiul acesteia, Michael Walker Vincent (15 ani) erau și ei în avion.

O a șasea persoană, Stephen Wade Berzas (37 de ani), a supraviețuit, după ce a fost scoasă din epava avionului înainte ca acesta să ardă complet. Bărbatul are însă răni serioase și a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate medicală.

Ceilaţi 3 răniţi erau persoane aflate la sol. De remarcat că pompierii au ajuns la numai 8 minute de la producerea accidentului aviatic.

Aceștia ș-au luptat cu flăcările și au reușit destul de repede să stingă incendiul. Nu au putut face nimic însă pentru cei aflați înăuntru, reușind să salveze o singură persoană.

„Am ajuns destul de repede la locul accidentului. Echipajele de intervenție au stins focul, au încercat să ofere primul ajutor victimelor, dar, din păcate, oamenii erau deja morți.

Am reușit să salvăm o persoană. Transmitem condoleanțe tuturor. Sufletele noastre sunt lângă familiile îndoliate”, au transmis reprezentanți ai pompierilor

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×