Un avion s-a prăbușit pe o șosea din Phoenix, Arizona, în Statele Unite ale Americii. Cei aflați în aeronavă au scăpat cu viață

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 20:17
Un avion s-a prăbușit pe o șosea din Phoenix, Arizona, în Statele Unite ale Americii. Cei aflați în aeronavă au scăpat cu viață
Un avion s-a prăbușit pe o șosea din Phoenix, Arizona. Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Un avion s-a prăbușit pe o șosea din Phoenix, statul american Arizona. Aeronava de mici dimensiuni a fost filmată în mijlocul uneia dintre cele mai circulate șosele din America și, din fericire, nicio persoană nu a murit.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o șosea din Phoenix, Arizon

În aparatul de zbor erau două persoane, iar acestea au reușit să se salveze la timp. În urma aterizării forțate, cele două s-au ales mai degrabă cu o spaimă, căci nu au prezentat nici măcar răni, scrie știrileprotv.ro.

Incidentul nu a afectat nici persoanele aflate la sol, pietoni sau șoferi. Chiar dacă pasagerii au reușit să scape teferi și nevătămați, nu același lucru se poate spune despre aeronava de mici dimensiuni.

Un incident asemănător a avut loc în 2016 în Italia

Potrivit presei locale, avionul a suferit avarii destul de serioase, una dintre aripile acestuia fiind ruptă la impactul cu pământul. De asemenea, mai multe mașini care erau parcate acolo au fost șifonate.

Imaginile cu avionul pe șosea sunt de-a dreptul spectaculoase și au făcut înconjurul planetei.

Astfel de scene s-au mai văzut de-a lungul timpului, chiar și în Europa. Un incident identic cu cel din Statele Unite ale Americii a avut loc pe o șosea din Italia în anul 2016.

Atunci, la bordul aeronavei DHL au fost trei persoane. Media italiană scria în luna decembrie 2016 cu privire la respectivul accident aviatic că acesta urma ruta Charles de Gaulle – Bergamo.

Avionul aterizase forțat pe o șosea ce duce spre orașul Bergamo din nordul statului italian.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×