Alertă pe un Aeroport : un avion cu 182 de pasageri a aterizat de urgență

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/01/2019, 14:15
Alertă pe un Aeroport : un avion cu 182 de pasageri a aterizat de urgență
Alertă pe Aeroportul din Otopeni din cauza unui avion care a aterizat de urgență!

Un avion care avea la bord 182 de pasageri, ce trebuia să ajungă pe aeroportul din Salonic, a fost obligat, vineri seară, să aterizeze de urgență, din cauza condițiilor ninsorilor puternice din țara de destinație. Aeronava aparținea companiei Ryanair plecase de pe aeroportul londonez Stanstead, dar nu a mai ajuns la destinație. Avionul cu 182 de oameni la bord a fost redirecționat către Timișoara, acolo unde a aterizat la ora 22:37. Pasagerii au fost debarcați în aerogară și și-au luat măsurile necesare pentru ca aceștia să beneficieze de tot confortul.

Ulterior, reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara au informat:”Deoarece condiţiile meteo de pe aeroportul de destinaţie nu se îmbunătăţeau, reprezentanţii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia.

Un avion cu 182 de pasageri a aterizat de urgență!

Peste o sută de pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat şi au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând faţă de această situaţie. Angajaţii Aeroportului Timişoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aştepta în mod civilizat rezolvarea situaţiei.”

Alertă pe Aeroportul Otopeni: un avion cu 182 de pasageri a aterizat de urgență
Aeronava aparținea companiei Ryanair plecase de pe aeroportul londonez Stanstead, dar nu a mai ajuns la destinație

În primă fază, Ministerul Transporturilor din Grecia a luat măsuri pentru a-i caza pe oamenii rămași la Timișoara la un hotel din oraș, doar că problema a fost în cele din urmă rezolvată, o aeronavă urmând să sosească la Timișoara pentru a-i lua pe cei rămași.

”Compania aeriană grecească Aegean va trimite astăzi (sâmbătă – n.r.) o cursă specială la Timişoara pentru a prelua pasagerii rămaşi. Zborul este estimat să sosească în jurul orei 14.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazaţi la hotel, ei vor rămâne în aeroport, la Salonul Oficial, până la sosirea cursei care îi va transporta la destinaţie”, au transmis reprezentanții aeroportului Timișoara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×