Victor Slav nu a fost lăsat să urce în avion, la Otopeni! Ce a păţit fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 13:19
Victor Slav nu a fost lăsat să urce în avion, la Otopeni! Ce a păţit fostul soţ al Biancăi Drăguşanu GALERIE FOTO
Victor Slav nu a fost lăsat să urce în avion, la Otopeni!

Victor Slav a fost protagonistul unui mic incident pe aeroportul Otopeni, după ce nu a fost lăsat să urce în avion. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu trebuia să ajungă la Cluj, alături de Cătălin Cazacu, însă a fost oprit de reprezentanţii de la verificări.

Cătălin Cazacu, de la emisunea „Vulturi de noapte” de la Kanal D, a oferit detalii despre motivul pentru care Victor Slav nu a fost lăsat să urce în avion:

Victor Slav nu a fost lăsat să urce în avion, la Otopeni

„Ca orice om normal am venit și eu frumos la aeroport, ca să plecăm la Cluj, am stat și eu la pizza, m-am simțit bine, când să mergem la check-in cine n-are buletin? Al meu! Fără buletin. Că la ce-ți trebuie buletin?”, apoi Victor Slav i-a răspuns acestuia: „Am crezut că mă cunoaște lumea, de la Vulturii de noapte, deci am crezut că nu-mi mai trebuie!”

Completarea lui Cazacu a venit imediat: ”Exact, l-a cunoscut lumea, ne-au trimis înapoi după buletin!”.

Victor Slav vrea relaţie discretă

Deranjat de modul în care au evoluaţi relaţia cu Anda Adam şi mariajul cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav a decis ca de acum înainte să îşi ţină relaţia departe de ochii presei şi obiectivele paparazzilor: „Schimb foaia, pentru că prea am fost expus ani buni și acum prefer ca viața mea particulară să rămână particulară”.

Victor Slav, în timpul unei şedinţe foto
Victor Slav, în timpul unei şedinţe foto

Chiar dacă s-au despărţit, Bianca şi Victor au rămas în relaţii foarte bune: În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură. În rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoană activă, nu mă plictisesc, aşa că nu am timp să stau să despic firul în patru”, a povestit vedeta pentru Click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×