Tragedie în județul Giurgiu! O femeie a murit, iar cei trei copii ai săi se află în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
04/01/2020, 10:35
Tragedie în județul Giurgiu! O femeie a murit, iar cei trei copii ai săi se află în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat
O femeie și-a pierdut viața în urma cumplitului accident produs în județul Giurgiu. Sursa foto: realitatea.net

O femeie în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs vineri seară în localitatea Tomulești, județul Giurgiu. Mașina în care aceasta se afla ca pasager împreună cu cei trei copii ai săi a părăsit partea carosabilă, izbindu-se violent de un copac. În urma impactului puternic, minorii de 7, 9, respectiv 14 ani, au suferit leziuni severe, fiind transportați de urgență la spital.

Grav accident rutier în județul Giurgiu. Anunțul autorităților

ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în seara zilei de 3 ianuarie la un accident rutier produs pe DJ 503, în localitatea Tomuleşti, judeţul Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Giurgiu, trei ambulanţe ale SAJ Giurgiu, dar şi o autospecială cu apă şi spumă, o maşină echipată pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Teleorman.

Un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani şi în care se aflau ca pasageri o femeie în vârstă de 43 de ani împreună cu cei trei copii ai ei a fost implicat într-un accident rutier”, a transmis Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt al ISU Giurgiu.

În ciuda eforturilor echipajelor medicale ajunse la fața locului, viața femeii de 43 de ani nu a mai putut fi salvată. În ceea ce-i privește pe copiii săi, aceștia au rămas încarcerați împreună cu șoferul autoturismului și au suferit politraumatisme şi atacuri de panică, fiind transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă

Potrivit polițiștilor ajunși la locul accidentului, „şoferul, pe fondul altor preocupări şi al consumului de alcool, aparatul Drager indicând o valoare de 0, 60 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului şi autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Acesteia i se adaugă și conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. Totodată, ancheta va stabili împrejurările exacte în care s-a produs această tragedie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×