Accident grav pe autostrada A1. O femeie a rămas încarcerată

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 20:07
Accident grav pe autostrada A1. O femeie a rămas încarcerată
Accident rutier grav pe A1. Sursa foto: realitatea.net

Un nou accident rutier grav s-a produs recent pe Auostrada A1, la kilometrul 33, între localitățile Palanca și Căscioarele. Victima, o femeie în vârstă de 30 de ani a rămas încarcerată în interiorul autoturismului, fiind nevoie de intervenția pompierilor. Potrivit informațiilor disponibile până la această oră, aceasta a pierdut controlul volanului și astfel a părăsit partea carosabilă, ajungând pe câmpul adiacent autostrăzii.

Victima a fost transportată la spital

În scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția un echipaj SMURD, în vederea îngrijirilor medicale necesare, dar și un echipaj de terapie intensivă de la Bujoreni, care a preluat victima, transportând-o de urgență la cea mai apropiată unitate medicală. Chiar dacă femeia aflată în stare de inconștiență prezintă semne vitale, șansele de supraviețuire sunt în continuare destul de mici, relatează realitateadegiurgiu.net.

Totodată, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Brigăzii Rutiere, traficul în zonă se desfășoară în condiții normale, autoturismul implicat în cumplitul incident rutier aflându-se în afara părții carosabile.

Un TIR a intrat într-un cap de pod pe DN 1. Sursa foto: europafm.ro
Un TIR a intrat într-un cap de pod pe DN 1. Sursa foto: europafm.ro

Un TIR a intrat într-un cap de pod pe DN 1

Din păcate, acesta nu este singurul accident rutier petrecut în cursul zilei de miercuri, 23 octombrie pe drumurile patriei. Pe fondul neadaptării vitezei, șoferul unui TIR a pierdut controlul direcției și a intrat într-un cap de pod din zona localității Bradu, județul Sibiu. În urma impactului, autocamionul a fost cuprins de flăcări, iar șoferul s-a ales, din fericire, cu răni ușoare. Polițiștii se află acum în căutarea pasagerului TIR-ului, un bărbat de 27 de ani care ar fi sărit din mașină în râul Olt.

Incendiul care se manifestă generalizat a fost localizat de către pompierii militari. Se deplasează în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a căuta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt”, a informat ISU Sibiu.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×