Un șofer de tir în vârstă de 54 de ani, tocmai ce a câștigat 300 de milioane de dolari la loterie. Ce va face cu premiul!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 18:09
Un șofer de tir în vârstă de 54 de ani, tocmai ce a câștigat 300 de milioane de dolari la loterie. Ce va face cu premiul!
Șofer de tir, norocosul câștigător al unei sume mari! Norocul a fost de partea lui

Un șofer de camion din Brooklyn a dat lovitura. Bărbatul este fericitul câștigător al sumei de 300 de milioane de dolari, al doilea cel mai mare premiu pus vreodată în joc de Loteria din New York.

Este vorba despre David Johnson, un camionagiu în vârstă de 56 de ani, originar din Jamaica. În 26 decembrie, bărbatul s-a hotărât să participe la loterie, punând în joc un bilet cu următoarele numere: 5; 25; 38; 52 și 67.  În urma extragerii, combinația aleasă de David s-a dovedit a fi câștigătoare, iar acesta urmează să intre în posesia  premiului pus în joc, sumă ce se ridică la valoarea de 300 milioane de dolari.

După ce s-a îmbogățit, își anunță demisia

După ce îi vor fi reținute toate taxele și impozitele, bărbatului urmează să-i intre în cont suma de 114 milioane de dolari. Suficient cât să-l determine pe David să ia o decizie cel puțin curajoasă. „Nu mă mai duc la muncă. Demisionez chiar acum. Nici nu pot mânca. Încep să mănânc, dar nu pot. Sunt mult prea fericit.” , declarat șoferul de tir, mărturisind pentru CNN sentimentele care-l încearcă, la aflarea veștii. Originar din Jamaica, bărbatul a luat drumul Statelor Unite la vârsta de 16 ani.

Un șofer de tir a câștigat premiul cel mare al Loteriei!
Un șofer de tir a câștigat premiul cel mare al Loteriei!

David lucrează chiar în apropiere de benzinăria care i-a adus biletul norocos. Acesta povestește că i-a trecut prin minte să joace la Loto după ce un prieten îi spusese că cineva a reușit să câștige o sumă impresionantă de bani cu un bilet cumpărat chiar din benzinăria cu pricina. Cu toate acestea, nu a fost foarte încrezător în șansele sale de câștig și ca atare, nu a mai vrut să verifice dacă numerele pe care le jucase erau câștigătoare. În urmă cu câteva zile însă, întorcându-se la benzinărie, a aflat că biletul său i-a adus premiul cel mare. Bărbatul pune totul pe seama benzinăriei norocoase, care l-a transformat într-un om bogat și fericit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×