Tragedie în județul Argeș! Și-a găsit fratele spânzurat în casă. Cei doi au petrecut împreună de Revelion

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 16:11
Tragedie în județul Argeș! Și-a găsit fratele spânzurat în casă. Cei doi au petrecut împreună de Revelion GALERIE FOTO
Bărbatul a fost găsit spânzurat chiar de fratele lui. Sursa foto - facebook

Tragedie în județul Argeș acolo unde un bărbat s-a spânzurat în chiar prima zi a anului. Acesta a decis să-și pună capăt zilelor la puțin timp după ce a petrecut de Revelion alături de fratele lui.

Tragedie în județul Argeș!

În vârstă de 43 de ani, bărbatul domiciliat în Mioveni a fost găsit atârnând într-un ştreang în casa în care locuia singur. Macabra descoperire a fost făcută chiar de fratele lui. Apropiații spun că bărbatul avea viciul alcoolului.

Rudele le-au zis autorităților despre el că nu a fost niciodată căsătorit și că a lucrat pentru o perioadă în străinătate, ca muncitor, în construcţii.

Și-a găsit fratele spânzurat în casă

„A făcut Revelionul la frate, a plecat dimineaţa acasă şi a fost găsit tot de frate de dimineaţă, spânzurat de o grindă de la streaşina casei”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Spre nedumerirea rudelor, bărbatul nu a lăsat în urmă nici măcar un bilet de adio. Oamenii spun că acesta era un caracter puternic și că niciodată nu a oferit măcar vreun motiv de supărare.

Dealtfel, psihologii atrag de ani buni atenţia că, de sărbători, riscul de a deveni anxioşi sau depresivi creşte, mai ales pentru cei singuri. Aşteptările nerealiste, presiunile financiare şi angajamentele excesive pot provoca şi ele stres şi anxietate în timpul sărbătorilor.

Astfel, ceea ce pentru unii aduce bucurie pentru alţii se poate transforma într-un morman de frustrări. ”Dumnezeu știe ce a fost în mintea lui. A plecat pe picioarele lui, și-a luat la revedere de la noi.

Nici măcar pentru o clipă nu ne-am gândit la așa ceva. Abia când am văzut că nu răspunde deloc la telefon am început să ne îngrijorăm. A mers fratele lui la el acasă să vadă ce se întâmplă.

El a și fost cel care l-a găsit spânzurat, acolo în casă. A sunat săracul la 112, dar era prea târziu pentru el, nu mai avea viață”, au spus rudele bărbatului

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×