Tragedie în Italia. Un român a murit și alți șapte au fost răniți după un accident grav – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 21:18
Tragedie în Italia. Un român a murit și alți șapte au fost răniți după un accident grav – VIDEO
Grav accident în Catania. 8 români, victimele tragediei. Sursa foto: Youtube Live Sicilia

Un grav accident a avut loc duminică seara în Italia, în urma căruia un român a murit și alți șapte au fost răniți. Tragedia s-a produs pe o autostradă din Catania din cauza neatenției la volan. Șoferul a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-un parapet. Mașina se îndrepta spre port în momentul impactului cu parapetul de pe autostradă, scrie libertatea.ro.

Accident grav în Italia, pe o autostradă din Sicilia: 8 români, victime

7 persoane au fost rănite în urma acestui accident, toate de origine română și un alt conațional a murit pe loc. Dintre cei 7 răniți, 3 au fost transportați la spitalele apropiate de respectiva autostradă cu codul roșu de intervenție activat.

„Am văzut doi copii într-o baltă de sânge care plângeau. Șoferul nu părea să mai fie în viață, nici pasagerul de lângă el. În spate era o femeie care țipa. Așteptam ajutoare, eram panicați”, au declarat martorii accidentului, notează observator.tv.

Imaginile cu accidentul, greu de privit

Pe Internet au apărut și câteva imagini cu accidentul care a îngrozit atât presa din România cât și pe cea din Italia, iar imaginile sunt greu de privit. În videoclipul publicat de pagina de Youtube Live Sicilia se poate observa efectele impactului cu parapetul de pe autostrada: mașina s-a făcut praf, iar faptul că au supraviețuit 7 oameni este un adevărat miracol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×