Accident grav între un tractor şi o maşină. O persoană a murit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 09:53
Accident grav între un tractor şi o maşină. O persoană a murit
Accident teribil în județul Giurgiu. Sursa foto: adevarul.ro

Grav accident rutier petrecut în noaptea de duminică, 21 iulie, pe Drumul Județean 512, în zona comunei Prindu, județul Giurgiu și soldat cu decesul unei persoane în vârstă de 49 de ani, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor. În urma impactului puternic, victimele au rămas blocate în interiorul mașinii, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.

Accident grav în județul Giurgiu, soldat cu moartea unei persoane. Reacția autorităților

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi. Accidentul s-a produs între un autoturism în care se aflau patru persoane şi un utilaj agricol, în urma impactului două persoane rămânând încarcerate (femeie şi bărbat de aproximativ 49 de ani)”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

În urma intervenției, pompierii au reuşit descarcerarea celor două victime, însă echipajele medicale nu au putut face nimic pentru una dintre acestea. Este vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani, care nu mai prezenta semne vitale atunci când a fost eliberată din interiorul autoturismului. În ceea ce îl privește pe bărbatul scos la rândul său din mașina în care fusese prins, acesta a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Starea lui era de semiconştienţă, prezentând leziuni la nivelul gâtului. Ceilalți doi pasageri au scăpat cu răni ușoare, refuzând totodată transportul la spital

Un alt accident rutier grav s-a petrecut duminică pe DN 6. Sursa foto:realitateadegiurgiu.net
Un alt accident rutier grav s-a petrecut duminică pe DN 6. Sursa foto:realitateadegiurgiu.net

Două persoane au fost grav rănite într-un alt accident, petrecut în județul Teleorman

Nu este singurul incident de acest gen petrecut duminică, pe drumurile patriei. Două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 6, între localitățile Naipu și Prunaru, județul Teleorman. La fața locului s-au deplasat în scurt timp o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, o ambulanță, dar și două echipaje SMURD din cadrul ISU Teleorman.  În urma impactului puternic, două dintre cele cinci victime au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Teleorman, în vederea îngrijirilor medicale.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×