Accident pe Autostrada Soarelui. Mai multe persoane, rănite. Traficul a fost oprit

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 11:18
Accident pe Autostrada Soarelui. Mai multe persoane, rănite. Traficul a fost oprit GALERIE FOTO
Accident grav pe Autostrada Soarelui în această dimineață. Patru persoane au fost rănite. Sursa foto: Mediafax.ro

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Valu lui Traian. În urma împactului a trei mașini au fost rănite patru persoane, toate fiind pasagere într-un Matiz. Traficul este blocat pe sensul spre litoral, la kilometrul 206.

Patru persoane rănite într-un accident grav pe A2

Traficul pe Autostrada Soarelui este blocat pe sensul spre litoral după ce trei mașini s-au ciocnit, în dreptul localității Valu lui Traian din Constanța. În urma împactului a trei autoturisme au fost rănite patru persoane printre care și o minoră de 11 ani, toate victimele fiind pasageri într-un autoturism marca Matiz.

Accidentul s-a produs la kilometrul 206, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două Ambulanțe, un elicopter și Secția Autostrăzi a D.R.D.P. Constanța. O persoană a rămas blocată în fiarele contorsionate ale mașinii și a avut nevoie de descarcerare, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

O copilă de 11 ani a fost preluată de un elicopter SMURD fiind rănită grav
Patru persoane au fost rănite într-un accident grav pe Autostrada Soarelui în această dimineață. Sursa foto: libertatea.ro

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui în această dimineață

În Matizul făcut zob în urma accidentului erau trei adulţi şi o fetiţă de 11 ani. Toate cele patru persoane au fost rănite. Copila a fost preluată de elicopter fiind rănită grav. Circulația a fost blocată pe sensul București către Constanța, la kilometrul 206 timp de câteva ore bune. S-au format coloane de autovehicule pe o distanță de 5 kilometri. Traficul a fost reluat în jurul orei 10.

Poliția Autostrăzi urmează să facă cercetări în vederea stabilirii cauzelor. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a avertizat românii care pleacă la drum de accidentul produs în dreptul localității Valu lui Traian.

Accident grav pe Autostrada Soarelui săptămâna trecută

Pe Autostrada Soarelui se produc destul de des accidente, pe fondul vitezei, Sâmbăta trecută, 13 iulie șase persoane au fost rănite și alta a murit după ce două mașini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Peșterea, județul Constanța, la kilometrul 180. Traficul rutier a fost blocat pe drum spre litoral timp de două ore.

Conducătorii auto au fost sfătuiți să ia în considerare și folosirea rutelor alternative pentru a evita aglomerația. De asemenea, polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să conducă cu preudență, să respecte regulile de circulație, să nu efectueze manevre riscante, cum ar fi depășirile neregulamentare și în plus, să păstreaze distanța de siguranță față de vehiculele aflate în față.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×